• Haberler
  • Malatya
  • Bakan Işıkhan Malatya'ya Geliyor! Programı Belli Oldu

Bakan Işıkhan Malatya'ya Geliyor! Programı Belli Oldu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, 10 Temmuz Cuma günü bir dizi temas ve programa katılmak üzere Malatya'ya geliyor. Gün boyunca kentte çeşitli ziyaretler gerçekleştirecek olan Bakan Işıkhan'ın programı kamuoyuyla paylaşıldı.

Haberin Özeti

  • Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, 10 Temmuz Cuma günü Malatya'da çeşitli temaslarda bulunacak.
  • Program kapsamında valilik, büyükşehir belediyesi ve AK Parti İl Başkanlığı ziyaretleri gerçekleştirilecek.
  • Bakan Işıkhan, günün ilerleyen saatlerinde fabrika açılışına katılacak, akşam ise MÜSİAD'ın gala programında yer alacak.

Bakan Işıkhan'ın Malatya mesaisi sabah saatlerinde başlayacak. Program kapsamında ilk olarak saat 10.00'da Malatya Valiliği'ni ziyaret edecek olan Bakan Işıkhan, ardından saat 11.00'de Malatya Büyükşehir Belediyesi'nde temaslarda bulunacak. Günün öğle bölümünde ise saat 12.00'de AK Parti Malatya İl Başkanlığı'nı ziyaret ederek partililerle bir araya gelmesi planlanıyor.

Fabrika Açılışı ve Gala Programına Katılacak

Resmi ziyaretlerin ardından Bakan Işıkhan'ın programı akşam saatlerine kadar devam edecek. Saat 17.00'de düzenlenecek fabrika açılış törenine katılması beklenen Işıkhan, günün son programında ise saat 19.00'da gerçekleştirilecek MÜSİAD Gala Yemeği'nde yer alacak.

Malatya’da Yoğun Program Takvimi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan'ın Malatya ziyaretinde kamu kurumları, yerel yönetimler, siyasi temsilciler ve iş dünyasıyla bir araya gelmesi öngörülüyor. Gün boyu sürecek temasların kentteki çeşitli programlarla tamamlanması planlanıyor.
 

ERTV Malatya - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme

WhatsApp İhbar Hattı
05443281444
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!