banner13

Yüksek katlı binaların patlayıcı ile yıkımı sürüyor

6 Şubat depreminden etkilenen illerden biri olan Malatya’da yüksek katlı ağır hasarlı binaların patlayıcı madde kullanılarak gerçekleştirilen yıkımları devam ediyor.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
12 Eylül 2023 Salı 19:17
Yüksek katlı binaların patlayıcı ile yıkımı sürüyor

6 Şubat depreminden etkilenen illerden biri olan Malatya’da yüksek katağır hasarbinaların patlayıcı madde kullanılarak gerçekleştirilen yıkımları devam ediyor.

Asrın felaketinin yıkıma uğrattığı illerden biri olan Malatya’da ağır hasarlı binaların yıkımı devam ederken, Yeşilyurt ilçesinde bulunan yüksek katlı binalar ise patlayıcı madde kullanılarak yıkılıyor.

İlk kez Ağustos ayının ortalarında başlanan yıkımlara bugünde Tecde Mahallesi’nde devam edildi. Patlama öncesi polis ekipleri bölgede geniş güvenlik önlemleri alırken, milyonluk dairelerin bulunduğu 2 blok saniyeler içerisinde yıkıldı.

Kentte belirli aralıklarla devam eden ağır hasarlı binaların yıkım işlemlerinin yıl sonuna kadar tamamlanması hedefleniyor.

KAYNAK: İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.