banner13

Vinç faciasında ölü sayısı 4’e çıktı

Malatya’da Yeşilyurt TOKİ konutları inşaat sahasında vinç işçilerin üzerine devrildi. Hayatını kaybeden işçi sayısı 4’e yükseldi.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
10 Eylül 2022 Cumartesi 19:15
Vinç faciasında ölü sayısı 4’e çıktı

Malatya’da Yeşilyurt TOKİ konutları inşaat sahasında vinç işçilerin üzerine devrildi. Hayatını kaybeden işçi sayısı 4’e yükseldi.

Olay, Yeşilyurt’ bağlı Bostanbaşı Mahallesi’nde meydana geldi. Saray Bosna Caddesi üzerinde yapımı devam eden Yeşilyurt TOKİ konutları inşaatında henüz belirlenemeyen bir nedenle devrilen vinç işçilerin üzerine düştü. 5 işçi vinç enkazı altında kaldı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Enkaz altında kalan işçiler ağır yaralı olarak çıkarılıp, Yeşilyurt Hasan Çalık ile Eğitim ve Araştırma Hastanelerine kaldırıldı.Hastanede tedavi altına alınan işçilerden Fatih Kızılkaya, Mesut Gündoğan ile ismi henüz öğrenilemeyen iki kişi hayatını kaybederken, ağır yaralı 1 işçinin ise tedavisi sürüyor.

Hastanede tedavisi süren yaralının durumunun ağır olduğu öğrenilirken, olayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.