banner13

Malatya’da iki binanın çatısında yangın

Malatya’da iki ayrı binanın çatı kısmında çıkan yangın büyümeden kontrol altına alınırken, evde mahsur kalan yaşlı bir kadın ise itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
25 Ağustos 2023 Cuma 16:31
Malatya’da iki binanın çatısında yangın

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesine bağlı Zaviye Mahallesi Kitabe sokakta sabaha karşı biri az diğeri ağır hasarlı olan iki binanın çatısında yangın çıktı. Alevlerin kısa sürede yayıldığı yangını gören mahalle sakinleri durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri alevlere müdahale etti.

Daire Başkanı Mustafa Katipoğlu’nun da müdahale ettiği yangında az hasarlı binada oturan ve mahsur kalan 78 yaşındaki kadında itfaiye ekipleri tarafından binadan çıkartıldı. Yaşlı kadın kontrol amaçlı olay yerine gelen ambulansa alınırken yangına müdahale eden bir itfaiye personeli de dumandan etkilenince tedavi altına alındı.

Yaklaşık 1,5 saat süren müdahalenin ardından yangın tamamen kontrol altına alınırken, polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

KAYNAK: İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.