banner13

Malatya'ya gelmek için gittiği otogarda öldürüldü!

Hatay'da eşi tarafından otogarda av tüfeğiyle vurulan 3 çocuk annesi hayatını kaybetti. Kadının Malatya’ya gelmek için otogara geldiği öğrenildi.

28 Ekim 2024 Pazartesi 17:02
Malatya'ya gelmek için gittiği otogarda öldürüldü!

Hatay'da eşi tarafından otogarda av tüfeğiyle vurulan 3 çocuk annesi hayatını kaybetti. Kadının Malatya’ya gelmek için otogara geldiği öğrenildi.

Olay, Kırıkhan ilçe otogarında yaşandı. Sevgi Gezer isimli 32 yaşındaki kadın, otogarda 3 çocuğunun babası olan eşi E. G. tarafından av tüfeğiyle vuruldu.

Durumun ihbar edilmesi üzerine olay yerine sağlık ekibi sevk edildi. İlk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan Sevgi Gezer, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis ekipleri, olayı gerçekleştirdikten sonra kayıplara karışan şahsı bulmak için çalışma başlattı. Öte yandan kadının eşinden ayrılma aşamasında olduğu ve memleketi olan Malatya’ya gelmek için otogara gittiği öğrenildi.

KAYNAK: İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.