banner13

Malatya polisinden kaçak sigara operasyonu

Malatya’da KOM Şube Müdürlüğünce gerçekleştirilen operasyonda binlerce gümrük kaçağı sahte bandrollü makaron ele geçirildi.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
25 Kasım 2023 Cumartesi 18:46
Malatya polisinden kaçak sigara operasyonu

Malatya’da KOM Şube Müdürlüğünce gerçekleştirilen operasyonda binlerce gümrük kaçağı sahte banrollü makaron ele geçirildi.

Malatya Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince bir evde yapılan operasyonda 64 koli içerisinde 640 bin adet içi boş gümrük kaçağı, sahte bandrollü makaron ile 1 adet sigara dolum makinesi ve 1 koli içerisinde 10 bin adet içi tütün ile doldurulmuş makaron ele geçirildi. Aynı operasyonda 37 kilogram kıyılmış tütün de ele geçirilirken gözaltına alınan şüpheli hakkında yasal işlem yapıldığı belirtildi.

İHA

Son Güncelleme: 25.11.2023 18:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.