banner13

Malatya'da yer yerinden oynadı! Zihinsel engelli kız çocuğuna tecavüz iddiası!..

Malatya’da yer yerinden oynadı. Twitter’da 16 yaşındaki kız çocuğunun tecavüze uğradığı iddiaları gündem oldu.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
02 Ocak 2021 Cumartesi 22:10
Malatya'da yer yerinden oynadı! Zihinsel engelli kız çocuğuna tecavüz iddiası!..

Malatya’nın Arguvan ilçesi Narmikan Mahallesi’nde (Köyü) zihinsel engelli 16 yaşındaki bir kız çocuğunun tecavüze uğradığı iddia edildi.

Twitter’da gündem olan iddialara göre; Malatya'nın Narmikan köyünde zihinsel engelli 15-16 yaşında bir kız çocuğuna birçok kişi tecavüz etmiş ve kız çocuğunun tecavüze uğradığı raporlarla kanıtlanmış.

ERTV Haber Merkezi’nin edindiği bilgiye göre, zihinsel engelli olan ve birçok kişinin tecavüzüne uğradığı iddia edilen kız çocuğu devlet korumasına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Twitter’da ülke gündemine oturdu. Birçok twetter kullanıcısı yeter artık diye yaptığı paylaşımlarda tecavüzcülerin ortada olmadığını, köyün itibarı için herkesin sustuğunu iddia etti.

ERTV HABER MERKEZİ

Son Güncelleme: 09.02.2021 19:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.