banner13

Kocası koronavirüs tedavisi gören kadın hayatını kaybetti!

Malatya'da rahatsızlığı nedeniyle ilaçlarını aldıktan sonra uyuyan genç kadın bir daha uyanmadı.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
12 Nisan 2021 Pazartesi 20:03
Kocası koronavirüs tedavisi gören kadın hayatını kaybetti!

Malatya'da rahatsızlığı nedeniyle ilaçlarını aldıktan sonra uyuyan genç kadın bir daha uyanmadı.

Olay, Yeşilyurt ilçesine bağlı Yakınca Mahallesi'nde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, Oğuzkaan Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanın 4'üncü katında ailesiyle birlikte yaşayan 37 yaşındaki Ayşe Y. sabah saatlerinde rahatsızlığı nedeniyle ilaçlarını aldıktan sonra uyudu. Uzun bir süre uykundan uyanmayan genç kadının durumundan endişe duyan çocukları komşularından yardım istedi. Eve gelen Ayşe Y.'nin komşuları hareketsiz bir şekilde kanepede yatan genç kadının tepki vermesi üzerine durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler yaptıkları kontrolde Ayşe Y.'nin hayatını kaybettiğini belirledi.

Eşinin hastanede koronavirüs tedavisi gördüğü belirtilen Ayşe Y.'nin  10 günlük karantina süresini 5 gün önce tamamladığı öğrenilirken, genç kadının cenazesi Cumhuriyet Savcı ile polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Malatya Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Son Güncelleme: 12.04.2021 20:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.