banner13

İnfaz koruma memuru ölü bulundu!

Malatya'da bir infaz koruma memuru, evinde silahla başında vurulmuş halde ölü bulundu.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
08 Haziran 2024 Cumartesi 15:12
İnfaz koruma memuru ölü bulundu!

Malatya'da bir infaz koruma memuru, evinde silahla başında vurulmuş halde ölü bulundu.

Olay, saat 17.00 sıralarında Yeşilyurt ilçesi Koyunoğlu Mahallesi'nde meydana geldi. Kazım Karabekir Sokak'ta bulunan 4 katlı bir apartmanda ikamet eden H.K., infaz koruma memuru oğlu Hacı K. (29) ile çay içip bir süre sohbet ettikten sonra ikindi namazı için camiye gitti. Namaz sonrası eve dönen H.K. oğlunu kanlar içerisinde gördü. Baba, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde şahsın hayatını kaybettiğini belirledi.

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri bir adet silah bulurken, Hacı K.'nin cenazesi Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. 

Bekar olduğu belirtilen Hacı K.'nin Elazığ'da görev yaptığı öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

KAYNAK: İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.