banner13

Elazığ-Malatya yolunda feci kaza! Anne-oğul öldü

Elazığ-Malatya karayolunda iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında anne ve oğul hayatını kaybetti. Feci kazada 5 kişi de yaralandı.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
25 Mayıs 2024 Cumartesi 14:25
Elazığ-Malatya yolunda feci kaza! Anne-oğul öldü

Elazığ-Malatya karayolunda iki araç çarpıştı. Feci kazada ölü sayısı 2’ye yükseldi.

Olay, Elazığ-Malatya karayolu Karaali köyü mevkii Çavuşlu köyü girişinde meydana geldi. 

Zeki Çapkur idaresindeki 23 BF 474 plakalı otomobil ile E.N.G. yönetimindeki 23 BS 905 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışma sonucu E.N.G. yönetimindeki otomobilde yangın çıktı.

İhbar üzerine bölgeye itfaiye, jandarma, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada, 90 yaşındaki Hanım Çapkur, olay yerinde hayatını kaybederken, 1 ağır 6 kişi yaralandı. 

Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla kentteki farklı hastanelere kaldırıldı, hayatını kaybeden Çapkur’un cansız bedeni ise otopsisi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Kazanın ardından ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Hanım Çapku’un oğlu Zeki Çapkur da burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 2’ye yükseldi.

Kaza sonrası araçta çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü, araçlar kullanılamaz hale geldi. Kazada hayatını kaybedenlerin de anne oğul olduğu öğrenildi. 

Köylülerinin taziyesine giderken can verdiler
Öte yandan, geçtiğimiz Çarşamba günü Sivas Gürün-Pınarbaşı karayolunda E.K. idaresindeki 23 DD 822 plakalı kamyonet arızalandı. Sürücüsünün yol kenarında park ettiği kamyonetle ilgilenen yolcu Ömer Duruk, karşı şeritte ilerleyen yabancı uyruklu A.Ğ. idaresindeki 79 T 0168 plakalı ticari taksinin çarpması sonucu hayatını kaybetti.
Elazığ’daki kazada hayatını kaybeden Hanım Çapkur ile oğlu Zeki Çapkur’un, bu kazada hayatını kaybeden köylüleri Ömer Duruk’un Sürsürü Mahallesi’nde bulunan taziyesine katılmak için yola çıktıkları öğrenildi.
3 kişinin de cenazesi, aynı köy mezarlığına defnedildi. Her iki kaza ile ilgili inceleme sürüyor.

KAYNAK: ELAZIĞ İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.