Arguvan'da şehit ve gazi aileleri iftarda buluştu

Malatya'nın Arguvan ilçesinde şehit ve gazi aileleri iftarda buluştu.  

Arguvan'da şehit ve gazi aileleri iftarda buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Malatya’nın Arguvan ilçesinde şehit ve gazi aileleri iftarda buluştu.  

İftar programı öncesinde Kaymakamı Kemal Ülkü, eşi Lema Ülkü  ile birlikte, masaları tek tek gezerek yemeğe katılan şehitlerin aileleri, gaziler ve yakınları ile yakından ilgilendiler.

Kaymakam Kemal Ülkü iftardan önce yaptığı konuşmada, “Sizleri bu akşam misafir etmekten, ağırlamaktan büyük bir onur duyuyorum. Rahmet, bereket ve yardımlaşmanın doruğa ulaştığı Ramazan ayına kavuşmanın huzurunu ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Bu güzel Ramazan akşamı vesilesiyle ebediyete irtihal etmiş şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor gazilerimize de rahatsız olanlara Allahtan şifa dilerim” dedi.

Samimi bir havada gerçekleşen yemek sonrası ilçe Müftüsü Musa Beyazyüz tarafından dua okundu.

Belediye Kültür kompleksi salonunda verilen iftar yemeğine, Kaymakam Kemal Ülkü,  Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş  İlçe jandarma Komutanı Ali Ayva, İlçe Müftüsü Musa Beyazyüz, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Şengül Üşen, şehit aileleri ve gaziler katıldı.

KAYNAK: İHA                                        

ERTV Malatya - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme

WhatsApp İhbar Hattı
05443281444
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!