Yasa boğan ölüm! Yaşlı çift aynı kazada hayatlarını kaybetti
Bursa'nın Keles ilçesi Akçapınar Mahallesi yolunda meydana gelen trafik kazasında Ali Şahin ve eşi Halime Şahin yaşamını yitirdi.
Bursa'nın Keles ilçesi Akçapınar Mahallesi yolunda meydana gelen trafik kazasında Ali Şahin ve eşi Halime Şahin yaşamını yitirdi.
Seyir halindeki kamyonet, sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu savrularak yol kenarındaki ağaca çarptı. Çarpmanın etkisiyle araçta bulunan çift olay yerinde hayatını kaybetti.
Yaralılar Yoğun Bakımda: Durumları Kritik
Aynı kazada ağır yaralanan Eren Şahin ve Mustafa Temel, olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Her iki yaralının da yoğun bakımda tedavi altına alındığı ve hayati tehlikelerinin sürdüğü öğrenildi. Polis ekipleri olay yerinde incelemelerini sürdürürken, kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.
Trafik Güvenliği Yeniden Gündemde
Kazanın ardından uzmanlar, özellikle kırsal bölgelerde sürüş güvenliğine dikkat çekti. Direksiyon hakimiyetinin kaybı, hız kontrolü ve yol şartlarına uyumun hayati önem taşıdığı vurgulandı. Bursa'da yaşanan bu olay, trafik güvenliği konusunda farkındalık çalışmalarının artırılması gerektiğini bir kez daha gözler önüne serdi.
Toplumda Derin Üzüntü: Taziye Mesajları Peş Peşe Geldi
Kazanın ardından bölge halkı ve yakın çevre büyük üzüntü yaşarken, sosyal medya üzerinden çok sayıda taziye mesajı paylaşıldı. Hayatını kaybeden Ali ve Halime Şahin'in yakınlarına başsağlığı dilekleri iletilirken, yaralıların bir an önce sağlıklarına kavuşmaları temenni edildi.