ERTV

Yeni Malatyaspor turu rövanşa bıraktı

SPOR

UEFA Avrupa Ligi’nde ülkemizi temsil eden Yeni Malatyaspor, Slovenya temsilcisi Olimpija Ljubljana ile 2-2 berabere kaldı ve turu rövanşa bıraktı.

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme ilk maçında Yeni Malatyaspor, Yeni Malaya Stadyumu’nda konuk ettiği Slovenya temsilcisi Olimpija Ljubljana ile 2-2 berabere kaldı. Tarihinde ilk kez UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz, 1 Ağustos’ta deplasmanda oynanacak olan karşılaşmada tur biletini almaya çalışacak.

Mücadelede 1-0 geriye düşmesine karşın 2-1’lik üstünlüğü yakalayan temsilcimiz, 74. dakikada Savic'in golüne engel olamadı ve sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı.

1 Ağustos’ta Slovenya’da oynanacak olan rövanş maçı tur atlayacak olan takımı belirleyecek. Olimpija Ljubljana deplasmanında da Yeni Malatyaspor’un vizeyi alabilmesi için her türlü galibiyet yeterli olacak.

Mücadelenin 2-2’lik eşitlikle sona ermesi halinde uzatmaya gidilecek. 0-0 ya da 1-1’lik beraberlik halinde tur atlayan taraf Slovenya temsilcisi Olimpija Ljubljana olacak. 2-2'nin üzerinde alınacak gollü beraberliklerde ise Yeni Malatyaspor bir üst tura çıkan taraf olacak.

HABER: FERDİ DURDU/ YENİ MALATYA GAZETESİ- ERTV

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.