ERTV

Yeni Malatyaspor evinde galibiyete hasret

SPOR

Süper Lig ekibi BtcTurk yeni Malatyaspor, ligin 16.haftasında sahasında Çaykur Rizespor’a 2-0’lık skorla mağlup olurken, iç sahada üst üste üçüncü kez puan kaybı yaşadı.

Ligin 15.haftasında deplasmanda Beşiktaş’ı 2-0 yenerek, gündeme oturan BtcTurk Yeni Malatyaspor, sahasından Çaykur Rizespor’u ağırladı. Sarı kırmızılılar, Oğulcan’ın kaydettiği golle 1-0 geriye düştü ve soyunma odasına geride gitti. Çaykur Rizespor, 71. dakikada Aminu Umar’un attığı golle karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı.

BtcTurk Yeni Malatyaspor, Çaykur Rizespor karşısında aldığı mağlubiyetle birlikte evinde üçüncü kez mağlup oldu. Sarı kırmızılılar haftayı 23 puanda tamamladı.

EVİNDE ÜÇÜNCÜ MAĞLUBİYET

BtcTurk Yeni Malatyaspor, bu sezon 5 kez mağlup olurken, bu mağlubiyetlerin 3’ünü sahasında aldı. Sarı kırmızılılar, sahasında son 3 maçta galip gelemedi.

Malatya ekibi geride kalan 16 haftalık bölümde 6 galibiyet, 5 beraberlik, 5’te mağlubiyet aldı. Sarı kırmızılı takım, sahasında 3 galibiyet, 2 beraberlik, 3’te mağlubiyet alırken, deplasmanda ise 3 galibiyet, 3 beraberlik, 2’de mağlubiyet yaşadı.

Sahasında son olarak ligin 9.haftasında İstikbal Mobilya Kayserispor’u 4-0’lık skorla mağlup eden BtcTurk Yeni Malatyaspor, sonrasında sahasında oynadığı 3 karşılaşmada galip gelemedi.

Sarı kırmızılılar, Kayserispor galibiyetinin ardından sahasında 12.haftada Fenerbahçe ile 0-0 berabere kalırken, 14.haftada Demir Grup Sivasspor’a 3-1 kaybetti. Malatya temsilcisi, 16.haftada ise Çaykur Rizespor’a 2-0’lık skorla yenildi.

23 PUANIN 11’İ İÇ SAHADA

BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligde 16 haftalık bölümde kazandığı 23 puanın sadece 11’ini iç sahada toplayabildi.

Sahasında şuana kadar 8 karşılaşmaya çıkan sarı kırmızılılar, bu karşılaşmaların 3’ünü kazanırken, 2’sinde berabere kaldı, 3’ünü ise kaybetti. Malatya ekibi, sahasında oynadığı 8 karşılaşmada rakip ağları 16 kez havalandırırken, kalesinde ise 10 gol gördü.

BtcTurk Yeni Malatyaspor, deplasmanda ise 8 karşılaşmada 12 puan topladı. 8 dış saha maçında 3 galibiyet, 3 beraberlik, 2’de mağlubiyet alan sarı kırmızılılar, bu karşılaşmalarda 15 gol atarken, kalesinde ise 11 gol gördü.

HABER: FERDİ DURDU/ YENİ MALATYA GAZETESİ- ERTV

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.