ERTV

EYMS, geçen sezona göre daha iyi...

SPOR

Spor Toto Süper Lig’de ikinci sezonunu yaşayan Evkur Yeni Malatyaspor, geçen sezonki 8 haftalık bölüme göre bu sezon 8 haftada daha iyi bir performans ortaya koydu.

Spor Toto Süper Lig’de ikinci sezonunu yaşayan Evkur Yeni Malatyaspor, geçen sezonki 8 haftalık bölüme göre bu sezon 8 haftada daha iyi bir performans ortaya koydu.

Spor toto Süper Lig’de 8 haftalık bölüm geride kaldı.

Evkur Yeni Malatyaspor, 8 haftada 3 galibiyet, 3 beraberlik, 2’de mağlubiyet alarak 12 puan topladı. Sarı kırmızılılar, 8 karşılaşmada rakip ağları 11 kez havalandırırken, kalesinde 9 gol gördü ve milli takım arasında puan tablosunda 8.sırada yer aldı.

Evkur Yeni Malatyaspor, geçen sezon ise 8 haftalık bölümde 8 puan toplayabildi. Sarı kırmızılılar, 2017-2018 sezonunda 8 haftalık bölümde 2 galibiyet, 2 beraberlik, 4 mağlubiyet aldı.

8 haftalık süreçte rakip ağları 14 kez havalandıran Evkur Yeni Malatyaspor, kalesinde ise 17 gol görmüştü.

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’da, bu sezon geride kalan 8 haftalık bölümde golcülerin performansı hayal kırıklığı yarattı.

Milli araya 4-4’lük Demir Grup Sivasspor beraberliğiyle giren Evkur Yeni Malatyaspor, 8 karşılaşmada 11 gol atarken, kalesinde 9 gol gördü.

Şuana kadar en gollü maçını Demir Grup Sivasspor ile oynayan sarı kırmızılılar, rakibinden yediği 4 gole, 4 golle karşılık verdi. Malatya ekibi, şuana kadar en farklı galibiyetini ise ligin ilk haftasında İzmir ekibi Göztepe'ye karşı 3-1’lik skorla aldı.

Evkur Yeni Malatyaspor’da şuana kadar attığı 3 golle takımın en golcü oyuncusu Sırp on numara Danijel Aleksic olurken, defans oyuncusu Arturo Mina 2 gol kaydetti.

Sarı kırmızılı takımın forvet oyuncuları Ömer Şişmanoğlu, Khalid Boutaib ve Eren Tozlu ise şuana kadar 1’er gol atabildi.

Evkur Yeni Malatyaspor’da geride kalan 8 haftalık bölümde atılan 11 golün dağılımı şöyle: Danijel Aleksic 3, Arturo Mina 2, Guilherme, Adem Büyük, Mitchell Donald, Ömer Şişmanoğlu, Khalid Boutaib ve Eren Tozlu 1’er gol.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.