ERTV

BtcTürk Yeni Malatyaspor telafi peşinde

SPOR

Süper Lig’deki 7 haftalık yenilmezlik serisi 14.haftada Demir Grup Sivasspor karşısında evinde aldığı mağlubiyetle sona eren BtcTurk Yeni Malatyaspor, bu yenilgiyi Beşiktaş maçında telafi etmek istiyor.

Ligde geride kalan 14 haftada 5 galibiyet, 5 beraberlik, 4’te mağlubiyetle 20 puan toplayan ve sekizinci sırada yer alan BtcTurk Yeni Malatyaspor, 14 haftada 8 galibiyet, 3 beraberlik, 3’te mağlubiyetle 27 puan toplayan ve ikinci sırada bulunan Beşiktaş ile 15 Aralık Pazar günü saat 19.00’da Vodafone Park’ta karşı karşıya gelecek.

Ligde 6.haftada deplasmanda Antalyaspor’a kaybettikten sonra 7 haftalık bir yenilmezlik serisi yakalayan BtcTurk Yeni Malatyaspor, 14.haftada sahasında Demir Grup Sivasspor’a 3-1 mağlup oldu. Ligde üst üste aldığı 4 beraberliğin ardından mağlup olan ve 5 haftadır kazanamayan sarı kırmızılı takım, Beşiktaş deplasmanından galibiyetle dönerek, hem Demir Grup Sivasspor karşısında sahasında aldığı mağlubiyeti telafi etmek hem de kötü kazanamama serisini sonlandırmak istiyor.

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un son 5 maçlık performansında galibiyet bulunmuyor. Sarı kırmızılılar, son 5 lig maçında 4 beraberlik, 1’de mağlubiyet aldı. BtcTurk Yeni Malatyaspor’un ligde 5 haftalık performansı şöyle:

10.hafta Kasımpaşa-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 2-2

11.hafta Göztepe-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 1-1

12.hafta BtcTurk Yeni Malatyaspor-Fenerbahçe: 0-0

13.hafta Gençlerbirliği-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 3-3

14.hafta BtcTurk Yeni Malatyaspor-Demir Grup Sivasspor: 1-3

DEPLASMANDA 9 PUAN TOPLADILAR

BtcTurk Yeni Malatyaspor, Süper Lig’de şuana kadar 7 deplasman karşılaşmasına çıkarken, bu maçlarda 9 puan toplayabildi.

Sarı kırmızılılar, 7 deplasman maçında 2 kez galip gelirken, 3 karşılaşmada berabere kaldı ve 2 maçı ise kaybetti.

Deplasman galibiyetlerini MKE Ankaragücü ve İttifak Holding Konyaspor karşılaşmasında elde eden BtcTurk Yeni Malatyaspor, deplasmanda 13 gol kaydederken, kalesinde ise 11 gol gördü.

HABER: FERDİ DURDU/ YENİ MALATYA GAZETESİ- ERTV

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.