Şehit Albay Sayit Gökgöz İçin Ankara'da Tören!
Ankara'da askeri araç kazasında şehit olan Albay Sayit Gökgöz, düzenlenen cenaze töreninin ardından Cebeci Şehitliği'nde toprağa verildi. Ahmet Hamdi Akseki Camisi'nde gerçekleştirilen törene şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra üst düzey askeri yetkililer, Ankara Valisi Yakup Canbolat ve vatandaşlar katıldı.
Ankara'da meydana gelen askeri araç kazasında hayatını kaybeden Albay Sayit Gökgöz için Ahmet Hamdi Akseki Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Türk bayrağına sarılı naaşı camiye getirilen şehit albay, ailesi ve sevenlerinin katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da çelenk gönderdiği törende, şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Metin Tokel, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Rafet Dalkıran, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Zafer Tarıkdaroğlu ile Ankara Valisi Yakup Canbolat yer aldı. Törene çok sayıda vatandaş da katılarak şehidin ailesine destek oldu.
Cenaze Namazının Ardından Cebeci Şehitliği'ne Defnedildi
Şehit Albay Sayit Gökgöz'ün ailesi ve yakınları, cami avlusunda taziyeleri kabul etti. Öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Gökgöz'ün naaşı, askerlerin omuzlarında top arabasına taşındı. Törenin ardından şehit albayın cenazesi, Ankara'daki Cebeci Şehitliği'ne götürülerek burada toprağa verildi.