Pütürge'de Ambulans Kar Engeline Takıldı

Malatya'nın Pütürge ilçesinde hasta almaya giden ambulans, yoğun kar nedeniyle yolda mahsur kaldı. Belediye ekiplerinin müdahalesiyle sağlık görevlileri kurtarıldı.

Pütürge ilçesinde hasta almak üzere yola çıkan ambulans, Erdemler Mahallesi mevkisinde kar yağışı nedeniyle ilerleyemedi. Yoğun kar birikimi sebebiyle araç yolda mahsur kaldı.

Belediye Ekipleri Müdahale Etti

Durumun bildirilmesi üzerine Malatya Büyükşehir Belediyesi karla mücadele ve itfaiye ekipleri bölgeye yönlendirildi. Ekipler, yolu açarak ambulansı bulunduğu yerden çekti. Böylece sağlık görevlileri mahsur kaldıkları noktadan kurtarıldı.

Kesintisiz Mücadele

Yoğun kış şartlarına rağmen yürütülen çalışmalar, sağlık hizmetlerinin aksatılmadan sürdürülmesi için belediye ve sağlık ekiplerinin koordineli şekilde hareket ettiğini bir kez daha ortaya koydu.

Bakmadan Geçme