Malatya Kitap Fuarı İçin Ücretsiz Seferler Nereden Kalkacak?
Malatya'da 12'nci Anadolu Kitap ve Kültür Fuarı'nı ziyaret edecek vatandaşlar için ücretsiz otobüs seferleri düzenlenecek. Mişmiş Park Fuar Alanı'na ulaşmak isteyenler, şehir merkezindeki Çilesiz otobüs durağı karşısından ve doğu yönünde Hazar Kız Öğrenci Yurdu önünden hareket edecek araçlardan yararlanabilecek.
Malatya'da 12'nci Anadolu Kitap ve Kültür Fuarı için ulaşım düzenlemesi yapıldı. Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Malatya Valiliği iş birliğiyle gerçekleştirilecek fuarı ziyaret etmek isteyen vatandaşlar, şehir merkezinden Mişmiş Park Fuar Alanı'na ücretsiz otobüslerle gidebilecek. Seferler, fuar süresince belirlenen noktalardan gerçekleştirilecek.
Malatya Kitap Fuarı 23 Ekim'de Açılıyor
Malatya Anadolu Kitap ve Kültür Fuarı'nın açılışı, 23 Ekim Cuma günü saat 11.00'de Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın katılımıyla yapılacak. Fuar boyunca ziyaretçilerin alana ulaşımını sağlamak amacıyla ücretsiz otobüs ve ring seferleri düzenlenecek.
Ücretsiz Otobüsler Hangi Noktalardan Kalkacak?
Şehir merkezinden fuar alanına gitmek isteyenler için ilk hareket noktası, Çilesiz otobüs durağının karşısındaki eski belediye alanı olacak. Buradan saat 09.00'dan itibaren her saat başı ücretsiz araç kaldırılacak. Doğu istikametinden gelecek vatandaşlar da Hazar Kız Öğrenci Yurdu önünden hareket edecek ücretsiz ring seferlerini kullanabilecek. Söz konusu ulaşım hizmeti fuar boyunca devam edecek.