Malatya'da Toplu Taşımada 1 Mayıs Düzenlemesi
Malatya Büyükşehir Belediyesi MOTAŞ, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla toplu taşıma seferlerinde düzenlemeye gidildiğini duyurdu. Resmi tatil nedeniyle ulaşım ağında geçici bir çalışma takvimi uygulanacak.
Belediye ve MOTAŞ yetkilileri tarafından yapılan ortak açıklamada, 1 Mayıs Cuma gününün resmi tatil statüsünde olması sebebiyle otobüs ve trambüs seferlerinin hafta sonu çalışma programına göre yürütüleceği belirtildi. Yapılan düzenleme ile birlikte sefer aralıklarının Pazar günü standartlarına çekildiği bildirildi.
Yolculara Ulaşım Planı Uyarısı
Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanlığı, vatandaşların mağduriyet yaşamaması adına seyahat planlarını güncellenen saatlere göre organize etmeleri gerektiğini hatırlattı. Söz konusu Pazar tarifesi uygulamasının 1 Mayıs günü boyunca kesintisiz olarak devam edeceği ifade edildi.