Malatya'da Sokak Ortasında Dehşet! 5 Çocuk Annesi Öldürüldü

Malatya'da 61 yaşındaki 5 çocuk annesi Perihan Akbulut, hakkında uzaklaştırma kararı bulunduğu öğrenilen eşi Hasan K.'nin bıçaklı saldırısında ağır yaralandı. Vücuduna 8 bıçak darbesi aldığı belirtilen kadın, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirirken kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

TAKİP ET

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesi Yavuz Selim Mahallesi'nde yaşanan bıçaklı saldırı, bir kadının hayatını kaybetmesiyle sonuçlandı. 61 yaşındaki Perihan Akbulut, 63 yaşındaki eşi Hasan K.'nin sokak ortasında gerçekleştirdiği saldırıda ağır yaralandı. Beş çocuk annesi kadın, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı. Olayın, eşler arasında daha önce yaşanan anlaşmazlıkların ardından meydana geldiği öğrenildi. Hakkında uzaklaştırma kararı bulunduğu belirtilen Hasan K.'nin, cami yakınındaki bir sokakta eşine bıçakla saldırdığı, ardından bölgeden kaçtığı bildirildi.

Vücuduna 8 Bıçak Darbesi Aldı

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Saldırıda ağır yaralanan Perihan Akbulut'a ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Ardından ambulansla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan kadın, doktorların tüm çabasına rağmen hayatını kaybetti. Akbulut'un vücudunda 8 bıçak darbesi bulunduğu öğrenilirken, olayın ardından polis ekipleri şüpheliyi yakalamak için harekete geçti.

Hakkında Uzaklaştırma Kararı Bulunduğu Öğrenildi

Perihan Akbulut ile eşi arasında daha önce de sorunlar yaşandığı, son tartışmanın ardından kadın hakkında değil, eşi Hasan K. hakkında uzaklaştırma kararı bulunduğunun öğrenildiği belirtildi. İddialara göre Hasan K., yaklaşık 1,5-2 ay önce de eşini tehdit etti. Şüphelinin bu süreçte Bingöl'den Malatya'ya geldiği sırada silahla yakalandığı da öne sürüldü. Söz konusu iddialara ilişkin soruşturma kapsamında incelemelerin sürdüğü bildirildi.

Kaçan Şüphelinin Yakalanması İçin Çalışma Başlatıldı

Saldırının ardından olay yerinden uzaklaşan Hasan K.'nin yakalanması için polis ekipleri tarafından çalışma yürütülüyor. Beş çocuk annesi Perihan Akbulut'un ölümüne ilişkin soruşturma devam ediyor.

MHA

Bakmadan Geçme