Malatya'da Kadın Kolları Toplantısı

AK Parti Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Esin Tanrıverdi'nin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, mahalle teşkilatlarının sahadaki rolü ve kadın kollarının vatandaşla kurduğu güven ilişkisi ön plana çıktı.

Tanrıverdi: 'Kadın Kolları Vatandaşla Gönül Bağı Kuruyor'

AK Parti Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Esin Tanrıverdi, toplantıda yaptığı konuşmada mahalle başkanlığının sorumluluğunu yakından bildiğini ifade etti. Kadın kollarının vatandaşla birebir temas kurabilen en güçlü teşkilat birimi olduğunu vurgulayan Tanrıverdi, 'Kadın kolları kimliğiyle girilen her evde bir güven ortamı oluşuyor. Bu güven, yıllardır sahada verilen emeğin sonucudur. Kadın kolları yalnızca bir siyasi yapı değil, aynı zamanda vatandaşla gönül bağı kuran bir teşkilattır' dedi.

Mahalle Teşkilatlarının Rolü Güçlendiriliyor

Toplantı, mahalle teşkilatlarının sahadaki etkisinin artırılmasına yönelik değerlendirmelerle sona erdi. Battalgazi Belediyesi ve AK Parti teşkilatının, mahalle odaklı hizmet anlayışını kadın kolları üzerinden sürdürmeye devam edeceği vurgulandı.

Bakmadan Geçme