Malatya'da Feci Kaza! Otomobil Otoparka Uçup 3 Minibüse Çarptı
Malatya çevreyolunda kontrolden çıkan otomobil, yol kenarındaki otoparka savrularak park halindeki 3 minibüse çarptı ve takla attı. Kazada otomobilin sürücüsü yaralanırken, araçlarda büyük çapta maddi hasar meydana geldi.
Kaza, Malatya çevreyolu üzerinde Battalgazi İlçe Emniyet Müdürlüğü yakınlarında meydana geldi. Turgut Temelli Alt Geçidi'nden Ankara yönüne ilerleyen otomobil, alt geçitten çıktıktan sonra tali yola yönelmek istediği sırada kontrolden çıktı. İddiaya göre sürücüsünün yüksek hızla seyir halinde olduğu otomobil, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesiyle birlikte yoldan çıktı. Savrulan araç, çevreyolunun kenarında bulunan otoparka girdi.
Savrulan Araç 3 Minibüse Çarptı
Otoparka giren otomobil, metrelerce ilerledikten sonra park halindeki minibüslere çarptı. 3 minibüsün hasar gördüğü kazada otomobil de çarpmanın etkisiyle takla attıktan sonra durabildi. Kazanın ardından otoparkta araç parçaları ve dağılan eşyalar çevreye saçılırken, ortaya çıkan görüntü kazanın şiddetini gözler önüne serdi. Hem otomobilde hem de minibüslerde ciddi maddi hasar oluştu.
Yaralı Sürücü Hastaneye Kaldırıldı
Kazayı fark eden polis ekiplerinin durumu bildirmesi üzerine bölgeye sağlık görevlileri sevk edildi. Araç içerisinde yaralanan sürücü, ekiplerin müdahalesiyle otomobilden çıkarıldı. İlk müdahalesi kaza yerinde yapılan sürücü, daha sonra ambulansla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı.
Kazayla İlgili İnceleme Başlatıldı
İhbarın ardından olay yerine gelen trafik ekipleri, kazanın meydana geldiği bölgede inceleme yaptı. Otomobil ile otoparkta bulunan 3 minibüste oluşan hasarın boyutu yapılan çalışmaların ardından netleşecek. Malatya çevreyolundaki kazanın nasıl meydana geldiğinin kesin olarak belirlenmesi amacıyla ekipler tarafından inceleme başlatıldı.