Malatya'da Çocukların Kavgası Kanlı Bitti! 14 Yaşındaki Çocuk Yaralandı

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde akşam saatlerinde tansiyon yükseldi. Hidayet Mahallesi'nde iki grup çocuk arasında başlayan sözlü tartışma, kısa sürede şiddete evrildi. Zambak Sokak üzerinde gerçekleşen olayda, henüz belirlenemeyen bir sebeple karşı karşıya gelen çocukların kavgası bıçaklı saldırıyla sonuçlandı.

Alınan bilgilere göre, 17 yaşındaki M.C.A. ile 14 yaşındaki bir çocuk arasında sokak ortasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine M.C.A., yanındaki bıçakla küçük yaştaki çocuğu yaraladı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi geldi.

Yaralı Çocuk Hastaneye Kaldırıldı

Olay yerine ulaşan 112 Acil Sağlık ekipleri, kanlar içinde kalan 14 yaşındaki çocuğa ilk müdahaleyi sokak üzerinde yaptı. Ardından ambulansla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen yaralı çocuğun tedavisi sürerken, hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Yunus Ekipleri Kaçan Şüpheliyi Enseledi

Olayın ardından kayıplara karışan 17 yaşındaki şüpheli M.C.A.'nın peşine düşen emniyet güçleri, geniş çaplı bir operasyon başlattı. Yunus timlerinin hızlı ve titiz çalışması neticesinde M.C.A., suç aleti olan bıçakla birlikte kısa sürede kıskıvrak yakalandı. Gözaltına alınan genç, gerekli yasal işlemlerin tesisi için Çocuk Şube Müdürlüğü'ne sevk edildi.


Bakmadan Geçme