Keşke Öldürseydim Dedi! 30 Yerinden Bıçaklanan Kadın Koruma İstiyor

Diyarbakır, eski eş dehşetiyle sarsıldı. 58 yaşındaki M.Z.B., ayrıldığı dini nikahlı eşi F.D.'ye (40) apartman girişinde pusu kurarak saldırdı. Vücuduna aldığı 30 bıçak darbesiyle ölümden dönen iki çocuk annesi kadın, yoğun bakımdaki yaşam mücadelesini kazandı. Ancak cezaevindeki saldırganın 'Yarım kalan işimi tamamlayacağım' tehditleri, dehşeti başka bir boyuta taşıdı.

Olayın temelleri, 16 yıllık birlikteliğin ardından yaşanan sorunlara dayanıyor. Mağdur F.D.'nin ifadelerine göre, sürekli kendisini aldatmakla suçlayan M.Z.B., bir süre önce camide şahitler huzurunda boşanma kararı aldı. Ancak bu karardan pişman olan saldırgan, yeniden eve yerleşmeye çalışarak tehditlerini sürdürdü. Olay günü sabaha karşı 06.00 sularında binadan ayrılan M.Z.B., kendisini eve geri çağırmak için aşağı inen kadını bina girişinde beklemeye başladı.

Ölüm Tehlikesi Atlattım Akciğerim Söndü

F.D., o korkunç anları anlatırken pusuya düşürüldüğünü vurguladı. Bina kapısını üzerine kapatan saldırganın, defalarca sırtından ve göğsünden kendisini bıçakladığını belirten talihsiz kadın, yere yığılmasına rağmen saldırının durmadığını ifade etti. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan F.D., akciğer sönmesi ve solunum yetersizliği nedeniyle 3 gün boyunca yoğun bakımda tedavi gördü. Hayati organlarına milimetreler kala hayata tutunan kadın, yaşadığı travmanın etkisinden kurtulamıyor.

Cezaevinden Gelen Kan Donduran Tehdit Keşke Öldürseydim

Saldırgan M.Z.B. olay sonrası tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ancak mağdur kadının iddiasına göre, saldırgan cezaevinde kendisini ziyarete gelen çocuklarına, 'Keşke öldürseydim, yarım kalan işimi tamamlayacağım' diyerek tehditlerini sürdürdü. Çocuklarından babalarının bu sözlerini duyan F.D., büyük bir korku yaşadığını belirterek, saldırganın serbest kalması durumunda hayatının tehlikede olduğunu dile getirdi.

Devletime Güveniyorum Çıkmasın

Can güvenliğinden endişe eden F.D., ilgili tüm makamlara başvurduğunu ve koruma talep ettiğini söyledi. 'Çocuklarımın babası tarafından öldürülmek istemiyorum' diyen kadın, yargı sürecinin en ağır şekilde sonuçlanmasını beklediğini ifade ederek, devletin kendisini ve çocuklarını bu tehdide karşı koruyacağına olan inancını vurguladı.

Bakmadan Geçme