ERTV

İlginç anket! Ankete "Hayır" diyenin telefon yüzüne kapanıyor!

GÜNCEL

AK Parti Genel Merkezi'nin, Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ile ilgili henüz bir telefon anketi çalışması olmamasına rağmen, Ankara kodlu numaradan yapılan bir aramada, sadece bir ismin sorulduğu,  'hayır' seçeneği halinde görüşmenin bitirildiği öğrenilirken, garip karşılanan bu durum tepki yarattı.

AK Parti Genel Merkezi'nin, Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ile ilgili henüz bir telefon anketi çalışması olmamasına rağmen, Ankara kodlu numaradan yapılan bir aramada, sadece bir ismin sorulduğu, 'hayır' seçeneği halinde görüşmenin bitirildiği öğrenilirken, garip karşılanan bu durum tepki yarattı.

HAYIR DERSEN, KAYDA GİRMİYOR!

Çok sayıda seçmenin, Ankara'dan '0312 911 75 16' no.lu telefondan aranarak, sadece bir isim sorularak adaylığına evet için 1'i, hayır için 2'yi, kararsız ise 0'ı tuşlamasının istendiği, evet seçeneği olan 1'in tıklanması halinde 'kaydınız alındı' yanıtının verildiğini, hayır seçeneği için 2'nin tıklandığı an görüşmenin kesildiği belirtiliyor.

ARAŞTIRMA ŞİRKETİNDEN AÇIKLAMA..

Bu arada, bazı aramalarda zaman zaman AK Parti'nin anketlerini yapan ANAR Araştırma'nın adının kullanıldığı da belirtilirken, şirketin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada "ANAR Araştırma adını kullanarak 0 (312) 911 75 16 numaralı hattan arayan ve Malatya Büyükşehir Belediyesi anketi yaptığını söyleyen kişilere itibar etmemenizi rica ederiz.

Bu numaranın ANAR'a ait olmadığını ve bu numara üzerinden herhangi bir anket çalışması yapılmadığını kamuoyuna saygıyla duyururuz" denildi.

KAYNAK: MALATYA YENİ SES

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.