4. Altın Kayısı Ödülleri Sahiplerini Buldu
Malatya Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen 4. Hoşhanlı Altın Kayısı Ödülleri, sanat ve medya dünyasının seçkin isimlerini buluşturdu. Gecede televizyonumuz ERTV, 'Bölgenin En Büyük Televizyonu' ödülüne layık görülürken, ERTV ekranlarında yayınlanan Güne Bakış Programı ile Hülya Kaya, 'Malatya'nın En Çok İzlenen Sabah Programı' ödülünü alan isim oldu.
Sanat, medya, spor ve kültür ve birçok alanda yılın en başarılı isimlerini onurlandıran 4. Hoşhanlı Altın Kayısı Ödülleri, görkemli bir törenle sahiplerini buldu.
Malatya Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen gecede, ERTV iki önemli ödülle layık görüldü.
Gecede ERTV'ye İki Ödül
Bölgenin sesi olmayı sürdüren ERTV, 'Bölgenin En Büyük Televizyonu' ödülüne layık görülürken, izleyicilerin yakından takip ettiği Güne Bakış Programı ile Hülya Kaya, 'Malatya'nın En Çok İzlenen Sabah Programı' ödülünü aldı. Ödülü, ERTV Genel Müdürü ve ERTV Program Yapımcısı Hülya Kaya adına, ERTV Haber Müdürü Esma Karadoğan aldı.
6 Şubat depremlerinin ardından yeniden ayağa kalkma mücadelesi veren Malatya'da düzenlenen ödül töreni, şehre moral ve motivasyon da kazandırdı.
Sanat ve Medya Dünyası Bir Aradaydı
Törene Malatya Vali Yardımcısı Talat Tabur, Yeşilyurt Belediye Başkanı İlhan Geçit, Malatya Baro Başkanı Onur Demez, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, sanat, spor ve medya dünyasından çok sayıda isim katıldı.
Organizasyonun koordinatörlüğünü üstlenen Akif Kaplan Altın Kayısı Ödülleri'nin sadece bir tören değil, Malatya'nın kültürel mirasına katkı sunan bir değer haline geldiğini vurguladı.
Usta İsimlere Onur Ödülleri Verildi
Programda ayrıca Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Akif Üstündağ, Usta Oyuncu Halil Ergün, Hayırsever İş İnsanı Sabri Günata, Komedi Oyuncusu İsmail Baki ve Yeşilçam Emekçisi Bircan Kerem de ödüllerini aldı.
Başkan Geçit: 'Malatya Her Alanda Ayağa Kalkıyor'
Törende konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı İlhan Geçit, Malatya'nın sadece fiziksel olarak değil, kültürel ve sanatsal anlamda da yeniden ayağa kalktığını belirtti. Başkan Geçit, 'Deprem sonrası sadece binalar değil, hayat da yeniden inşa ediliyor. Sanat, spor ve kültürle Malatya tekrar ayağa kalkıyor' ifadelerini kullandı.
Gecede ayrıca 6 Şubat depremleri ve Filistin'de yaşanan insanlık dramı da anıldı. Ödül alan isimler de organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.