• Haberler
  • Spor
  • 476 Sporcu Malatya'da Aynı Hedef İçin Buluştu! Kuşak Sınavı Tamamlandı

476 Sporcu Malatya'da Aynı Hedef İçin Buluştu! Kuşak Sınavı Tamamlandı

Malatya, taekwondo camiasını bir araya getiren önemli organizasyonlardan birine ev sahipliği yaptı. Pum 1-2-3-4-5. Dan (Kuşak) Sınavı, Türkiye'nin farklı şehirlerinden gelen yüzlerce sporcunun katılımıyla tamamlandı. Kuşak yükseltme heyecanının yaşandığı organizasyonda sporcular, üst seviyeye geçebilmek için teknik becerilerini ve performanslarını sergiledi.

Haberin Özeti

  • Malatya'da düzenlenen Taekwondo Pum 1-2-3-4-5. Dan Kuşak Sınavı, 18 ilden gelen 476 sporcunun katılımıyla tamamlandı.
  • Sporcular, bir üst kuşağa yükselmek için teknik yeterliliklerini ve performanslarını jüri karşısında sergiledi.
  • Taekwondo Federasyonu Malatya İl Temsilcisi Nedim Türk, organizasyona katkı sunan herkese teşekkür ederek sporcuları başarılarından dolayı kutladı.

Malatya'da gerçekleştirilen taekwondo kuşak sınavına 18 farklı ilden toplam 476 sporcu katıldı. Organizasyonun ardından değerlendirmelerde bulunan Taekwondo Federasyonu Malatya İl Temsilcisi Nedim Türk, sınav sürecinin planlandığı şekilde tamamlandığını ifade etti. Yoğun katılımın olduğu etkinlikte sporcular, bir üst kuşağa yükselebilmek için belirlenen kriterler doğrultusunda teknik uygulamalarını ve fiziksel yeterliliklerini ortaya koydu.

Sporculara Tribünlerden Büyük Destek

Sınav boyunca salonda heyecanlı anlar yaşanırken, sporcular yalnız bırakılmadı. Aileler ve antrenörler tribünlerden destek vererek sporcuların motivasyonuna katkı sağladı. Organizasyon, hem katılım düzeyi hem de salondaki ilgiyle dikkat çekti. Taekwondo branşında gelişim basamaklarından biri olarak görülen kuşak sınavı, sporcuların bilgi, disiplin ve teknik seviyelerinin değerlendirilmesine de imkan sundu.

Nedim Türk'ten Sporculara Tebrik Mesajı

Taekwondo Federasyonu Malatya İl Temsilcisi Nedim Türk, sınava katılan tüm sporcuları gösterdikleri özveri ve performans nedeniyle tebrik etti. Organizasyonun başarılı şekilde tamamlanmasında emeği bulunan antrenörlere, hakemlere ve görevli ekiplere teşekkür eden Türk, bu tür etkinliklerin taekwondo sporunun yaygınlaşmasına ve sporcuların gelişimine katkı sunduğunu ifade etti. Türk ayrıca, sporcuların gelecek süreçte de başarılarını artırarak spor hayatlarını sürdürmelerini temenni etti.
 

ERTV Malatya - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme

WhatsApp İhbar Hattı
05443281444
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!