banner13

"Yükselişimiz devam edecek"

TFF 3.Lig 3.Grupta mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 15.haftada 1 Aralık Pazar günü deplasmanda 1954 Kelkit Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
28 Kasım 2019 Perşembe 16:44
"Yükselişimiz devam edecek"

Ligin 14.haftasında evinde 2-1 geriye düştüğü karşılaşmada Medicalpark Batman Petrolspor'u 4-2 mağlup eden ve 12 puanla ligin son sırasından 16.sıraya yükselen Malatya Yeşilyurt Belediyespor'da moraller yerine geldi.

Grupta geride kalan 14 hafta sonunda 3 galibiyet, 3 beraberlik, 8'de mağlubiyet alan turuncu yeşilliler, Medicalpark Batman Petrolspor karşısında almış olduğu kritik galibiyetle birlikte iki sıra birden yükselirken, gelecek adına da umutlandı.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor, grupta 15.haftada ise daha da kritik bir mücadeleye çıkacak. Turuncu yeşilliler, kendileri gibi alt sıradan kurtulma mücadelesi veren 1954 Kelkit Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak. 1 Aralık Pazar günü 13.00'da Kelkit İlçe Stadı'nda oynanacak olan karşılaşmayı Hamit Basık, Ömer Yüzer, Mehmet Gökhan Ceylan hakem üçlüsü yönetecek.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor'un kalecisi Emrah Tuncel, ligin 14.haftasında Medicalpark Batman Petrolspor karşısında önemli bir 3 puan aldıklarını ifade etti.

Tuncel, aldıkları galibiyetle birlikte yükselişe geçtiklerini kaydederek, "Çok önemli bir virajdan çok şükür galibiyetle ayrıldık. Tüm takım arkadaşlarımın ayaklarına sağlık. Allah'ın izniyle yükselişimiz devam edecek" dedi.

HABER: FERDİ DURDU/ YENİ MALATYA GAZETESİ- ERTV


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.