banner13

Yönetim icraatlarını açıklayacak

Spor Toto 1.Lig ekibi Yeni Malatyaspor’da yönetim, görevi devraldıkları günden buyana yaptıkları çalışmalarla ilgili bir basın toplantısı düzenleyecek.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
29 Temmuz 2022 Cuma 15:36
Yönetim icraatlarını açıklayacak

Spor Toto 1.Lig ekibi Yeni Malatyaspor’da yönetim, görevi devraldıkları günden buyana yaptıkları çalışmalarla ilgili bir basın toplantısı düzenleyecek.

Süper Lig’de beş sezon mücadele eden ve 2021-2022 sezonunda küme düşen Yeni Malatyaspor, 2022-2023 sezonunda 1.Lig’de mücadele edecek. 355 milyon TL borcu bulunan ve Gevrek yönetiminin tam anlamıyla çıkmazsa soktuğu sarı siyahlı takımda Ahmet Yaman başkanlığında oluşan yönetim, takımı düzlüğe çıkarmanın yollarını arıyor.

30 milyon TL’lik bütçeyle yola çıkan yeni yönetim, ilk etapta kulüp çalışanların geçmiş döneme ait 5 aylık maaş alacaklarıyla ilgili problemi çözerken, yerli oyuncuların tamamıyla da sözleşme imzaladı. Rahman Buğra Çağıran’ı yeniden kadrosuna dahil eden Doğu Anadolu ekibi, Mustafa Eskihellaç’ın Gaziantep Futbol Kulübü’ne transferiyle birlikte maddi anlamda biraz da nefes aldı.

Sezona hazır bir şekilde girmek için çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren yönetim Dicko, Donsah ve Karim Hafez’i yeniden kadroya katmak için görüşmelerini sürdürüyor. 3 oyuncuya alacaklarını masada ödeme sözü veren yönetim, kısa süre içerisinde bu oyuncuları kadroya katmayı planlıyor.

17 Temmuz’da gerçekleştirilen olağanüstü seçimli genel kurulda göreve gelen Ahmet Yaman başkanlığındaki yönetim, şu ana kadar yaptığı çalışmaları kamuoyu ile paylaşacak. Malatya’da basın mensuplarıyla bir araya gelecek olan yönetim, kulübün geçmiş borçlarının ve yapılan incelemelerinin yanı sıra kısa süre içerisinde yapılan çalışmaları ve kulübün son durumuna ilişkin açıklamalarda bulunacak. Sarı siyahlı takımın bundan sonraki süreçte de her 15 günde bir yaptıkları çalışmaları kulübün sosyal medya hesaplarından kamuoyu ile paylaşacağı bildirildi.

FERDİ DURDU/ ERTV

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.