banner13

YMS'nin galibiyet hasreti 7 maça çıktı! 1-1

Süper Lig'in 27. haftasında Yeni Malatyaspor deplasmanda Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kalırken iki takım da karşılaşmayı 10 kişi tamamladılar. Bu sonuçla Yeni Malatyaspor'un galibiyet hasreti 7 maça çıktı.

26 Şubat 2021 Cuma 18:29
YMS'nin galibiyet hasreti 7 maça çıktı! 1-1


Süper Lig'in 27. haftasında Yeni Malatyaspor Gençlerbirliği'ne konuk oldu. Karşılaşma 1-1'lik beraberlikle sona erdi. Yeni Malatyaspor, 34. dakikada Benjamin Tetteh ile öne geçerken Gençlerbirliği, 60. dakikada Ertaç Özbir'in kendi kalesine şeklinde yazılan golle 1-1'lik eşitliği yakaladı.

Yeni Malatyaspor'da Semih Kaya, 21. dakikada kırmızı kart ile oyun dışında kalırken Gençlerbirliği'nde de Ayite, 71. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü.

Bu sonuçla Gençlerbirliği'nin galibiyet hasreti 9, Yeni Malatyaspor'un galibiyet hasreti ise 7 maça çıktı.

Maçın öne çıkan anları şöyle:

21. dakikada Yeni Malatyaspor'da Semih Kaya, ceza sahasına hareketlenen Ayite'ye yaptığı faul sonrası ilk anda sarı kart görse de VAR incelemesi sonrasında son adam olarak kartı kırmızıya çevrildi.

29. dakikada Gençlerbirliği sağ kanattan etkili geldi. Ceza sahasına yapılan ortada Soner Dikme, şutunu çekerken altı pas üzerinde Chebake'nin müdahalesiyle top kornere gitti.

GOL | 34. dakikada Gençlerbirliği, sağ kanattan korneri kullanırken topu uzaklaştıran Yeni Malatyaspor'da Mustafa Eskihellaç'ın pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Tetteh, takımını öne geçirdi: 0-1.

GOL | 60. dakikada Gençlerbirliği'nde Ayite'nin ceza sahasının dışından yaptığı sert vuruş, direkten dönüp Ertaç'ın sırtına çarparak ağlara gitti: 1-1.

KIRMIZI KART | 71. dakikada Gençlerbirliği'nde Ayite, topla kontratağa çıkan Hadebe'yi düşürdü ve ikinci sarı karttan kırmızı kart ile oyun dışında kaldı.

Maçta başka gol sesi çıkmadı ve mücadele 1-1 eşitlikle tamamlandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.