banner13

YMS'de teknik direktör arayışları... Öncelik Okan Buruk'ta

Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayıran Yeni Malatyaspor'da teknik direktör arayışları başladı. Takıma kısa sürede uyum ve katkı sağlayacak bir teknik direktörle yola devam etmek isteyen sarı siyahlı takımın öncelikli hedefi son olarak Medipol Başakşehir'i çalıştıran Okan Buruk.

22 Şubat 2021 Pazartesi 11:52
YMS'de teknik direktör arayışları... Öncelik Okan Buruk'ta

Yeni Malatyaspor'da teknik direktör arayışları başladı.

Ligde son 6 maçtır galip gelemeyen ve üst üste kötü sonuçlar alarak taraftarlarına bu sezon hayal kırıklığı yaşatan sarı siyahlı takım son olarak 3-2'lik Konyaspor mağlubiyetinin ardından Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayırdı.

Hamza Hamzaoğlu ile yolların ayrılmasının ardından sarı siyahlı kulüpte teknik direktör arayışları başladı.

Takıma kısa sürede uyum ve katkı sağlayacak bir teknik direktörle yola devam etmek isteyen sarı siyahlı takımın öncelikli hedefi son olarak Medipol Başakşehir'i çalıştıran Okan Buruk.

Kulüp yönetimi Başakşehirle şampiyonluk yaşayan başarılı teknik adamı bir an önce ikna edip takımın başına getirmeyi planlıyor.

Sarı siyahlı taraftarlar da takımın başına Okan Buruk'un getirilmesini isterken Buruk'un alternatiflerinin ise Bülent Korkmaz, Tamer Tuna ve İbrahim Üzülmez olduğu öğrenildi.

Kulüp yönetiminin dört teknik adamdan birini takımın başına getireceği bildirildi.

Ligde 30 puanla 13. sırada yer alan sarı siyahlı takım son olarak 2-0 öne geçtiği maçta Konyaspor'a 3-2 mağlup olarak büyük bir şok yaşamıştı.

Ligde 15 maçı kalan ve şimdiden kabus yaşamaya başlayan Doğu Anadolu ekibi yeni teknik direktörle iyi bir çıkış yakalamak ve rahat bir nefes almak istiyor.

Öte yandan önümüzdeki  hafta oynanacak Gençlerbirliği maçında takımın başında Sportif Direktör Ali Ravcı olacak.  Sarı siyahlı takım en geç Beşiktaş maçına kadar yeni teknik direktörle anlaşmayı planlıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.