banner13

Yeşilyurt Belediyespor kampa giriyor

TFF 3.Lig 2.Grup’ta mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, devre arası kamp çalışmalarının startını 26 Aralık’ta verecek.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
23 Aralık 2021 Perşembe 14:36
Yeşilyurt Belediyespor kampa giriyor

TFF 3.Lig 2.Grup’ta mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, devre arası kamp çalışmalarının startını 26 Aralık’ta verecek.

Grup’ta son haftayı bay (maç yapmadan) geçirecek olan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, ikinci yarı hazırlıklarına başlayacak. Sezona geç başlaması nedeniyle sezon başı kampını tam anlamıyla gerçekleştiremeyen turuncu yeşilliler, devre arası kamp çalışmasını verimli bir şekilde geçirip, ikinci yarıya en iyi şekilde hazırlanmayı planlıyor.

Lig’de ilk yarıda oynadığı 18 karşılaşmada 6 galibiyet, 5 beraberlik, 7’de mağlubiyet yaşayan ve 23 puan toplayan Doğu Anadolu ekibinde, takımın yeni teknik patronu Mustafa Ceviz, yönetimle bir araya gelerek transfer konusunda da raporunu sundu. Daha zorlu geçecek olan ikinci yarı için transfer çalışmalarına da başlayan turuncu yeşilliler, daha alternatifli bir kadroyla ikinci yarıda mücadele ederek, Play-off hedefine ulaşmak istiyor.

Devre arası kamp çalışmalarına 26 Aralık Pazar günü Antalya’da başlayacak olan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 7 Ocak’a kadar çalışmalarını sürdürecek. Sonrasında 2 günlük izin yapacak olan Malatya ekibi 11 Ocak’ta Malatya’da toplanarak, ikinci yarının ilk haftasında Düzcespor ile sahasında oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başlayacak.

FERDİ DURDU/ ERTV

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.