banner13

Yeşilyurt Belediyespor ikinci yarıya hazırlanıyor

TFF 3.Lig 3.Grup’ta ilk yarıyı istediği gibi tamamlayamayan Malatya Yeşilyurt Belediyespor ikinci yarı hazırlıklarını sürdürüyor.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
27 Aralık 2019 Cuma 16:01
Yeşilyurt Belediyespor ikinci yarıya hazırlanıyor

Tarihinde ilk kez 3.Lig’de mücadele eden ve ilk yarıda sıkıntılı bir süreç geçiren Malatya Yeşilyurt Belediyespor’da takım, ikinci yarı hazırlıklarını sürdürürken, yönetim ise transfer çalışmalarına devam ediyor.

YÖNETİM KURULU TOPLANDI

TFF 3.Lig 3.Grup’ta küme düşme hattında yer alan turuncu yeşillilerde yönetim kurulu bir toplantı gerçekleştirdi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Malatya Yeşilyurt Belediyespor Kulübü Başkanı Tahsin Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, takımın son durumu ve bugüne kadar gerçekleştirilen çalışmalar ele alındı.

Takımın ilk yarıdaki performansının da değerlendirildiği toplantıda özellikle transfer çalışmaları ve ikinci yarı için yapılacak çalışmalarda detaylı bir şekilde değerlendirildi.

Bu arada turuncu yeşilli takım ise devre arası kamp çalışmalarını Malatya’da sürdürüyor. Yeşilyurt Belediyespor, ön hazırlık kampını Malatya’da gerçekleştirdikten sonra devre arası kamp çalışmalarını Antalya’da yapacak.

“PRENSİPTE ANLAŞTIĞIMIZ FUTBOLCULAR VAR”

Malatya Yeşilyurt Belediyespor Kulübü Başkanı Tahsin Yılmaz, 2020 yılında daha güçlü bir takım olmak için yönetim kurulu olarak bir toplantı gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın her daim yanlarında olduğunu dile getiren Yılmaz, “Mehmet Çınar başkanımızın bize ayırdığı zaman ve verdiği enerji, bizi daha güçlü kılıyor” dedi.

Yılmaz, göreve geldikleri günden buyana takımın başarısı için ellerinden geleni yaptıklarını ifade ederek, “Göreve geldiğimiz günden buyana yaşanan farkı herkes görüyor. Tek amacımız var; tarihimizde ilk kez mücadele ettiğimiz 3.Lig’de takımımızı başarıya ulaştırmak” diye konuştu.

“HEDEFİMİZ PLAY-OFF”

Yılmaz, hedeflerinin Play-off olacağını kaydederek, şunları söyledi: “Takımımızı başarıya ulaştırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Aynı zamanda takımımıza tesis kazandırmak içinde çalışmalarımız devam ediyor. 2020 yılı içerisinde inşallah yeni tesisimize geçmiş olacağız.”

Transferle ilgili çalışmaların devam ettiğini dile getiren Yılmaz, “Hocamız transferle ilgili raporunu sundu. Transfer komitemizi oluşurduk. Transfer komitemiz çalışmalarını sürdürüyor. Prensipte anlaştığımız futbolcular var. Transferle ilgili yakın zamanda resmi açıklamalarımızı da yapacağız. Tabi bunun yanında takımımızdan ayrılacak futbolcularda olacak. Tecrübe kazanması için kiralık olarak göndereceğimiz oyuncularımızda olacak” diye konuştu.

Yılmaz, yeni transferleri Antalya’da gerçekleştirecekleri devre arası kamp çalışmalarına yetiştirmek için çalışmaların devam ettiğini de sözlerine ekledi.

YEŞİLTEPE’DE ÇALIŞIYORLAR

Malatya Yeşilyurt Belediyespor’da futbolcular, devre arası kamp çalışmalarını teknik direktör Mehmet Ak yönetiminde Yeşiltepe Spor Kompleksi 1 nolu sahada sürdürüyor.

Malatya’da yaklaşık bir haftalık çalışma dönemi geçiren turuncu yeşilliler, 30 Aralık’ta Antalya’da devre arası kamp çalışmalarını sürdürecek. Turuncu yeşilliler, Antalya kampı sonrası 12 Ocak Pazar günü deplasmanda Bayrampaşa ile oynayacağı karşılaşma için İstanbul’a gidecek.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor, birinci etap devre arası kamp çalışmaları kapsamında Malatya’daki son çalışmasını gerçekleştirdi.

Teknik direktörümüz Mehmet Ak yönetiminde gerçekleştirilen antrenman koşuyla başladı. Ardından pas ve pres çalışmasında bulunan turuncu yeşilliler, ana bölümde ise 3 grup halinde yarım sahada çift kale maç yaptı.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor, ikinci etap kamp çalışmalarını Antalya Belek’te gerçekleştirecek.

HABER: FERDİ DURDU/ YENİ MALATYA GAZETESİ- ERTV


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.