banner13

Yeşilyurt Belediyespor, Gölcükspor’u konuk edecek

TFF 3.Lig 3.Grup takımlarından Malatya Yeşilyurt Belediyespor, grupta 12.haftada Kocaeli ekibi Gölcükspor’u konuk edecek.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
08 Kasım 2019 Cuma 16:00
Yeşilyurt Belediyespor, Gölcükspor’u konuk edecek

Grupta 11 haftalık bölümde 2 galibiyet, 2 beraberlik, 7’de mağlubiyet ile 8 puan toplayan ve 17.sırada yer alan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, grupta 12.haftada 10 Kasım Pazar günü 13.00’da Gölcükspor ile Yeşiltepe Spor Kompleksi 1 nolu sahada karşı karşıya gelecek.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor-Gölcükspor karşılaşmasını İzmir Bölgesi Klasman Hakemi Erdem Demirtaş yönetecek. Demirtaş’ın yardımcılıklarını Denizli Bölgesi Klasman Yardımcı Hakemi Muratcan Ilgaz ile Manisa Bölgesi Klasman Yardımcı Hakemi Hüseyin Aycan yapacak. Müsabakada, İzmir Bölgesi Bölgesel Hakemi Ahmet Yeşildağ ise dördüncü hakem olarak görev yapacak.

Grup’ta geride kalan 11 hafta sonunda 2 galibiyet kazanan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, bütün galibiyetleri sahasında elde etti. Turuncu yeşilliler, topladığı 8 puanın 6’sını iç sahada, 2’sini ise deplasmanda elde etti.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor Kulübü Başkanı Tahsin Yılmaz, Pazar günü Gölcükspor ile sahalarında oynayacakları karşılaşmaya bütün taraftarları davet etti.

Gölcükspor ile kritik bir karşılaşma oynayacaklarını ifade eden Yılmaz, “Yeşilyurt bir savdadır. Pazar günü 13.00’da sahamızda önemli bir maça çıkıyoruz. Birlikten kuvvet doğar. 12.adam olarak herkesi karşılaşmaya bekliyoruz. Hemşerilerimizi bu maçta yanımızda görmek istiyoruz. Taraftarlarımızın tribünde bizleri yalnız bırakmamalarını istiyoruz” dedi.

HABER: FERDİ DURDU/ YENİ MALATYA GAZETESİ- ERTV


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.