banner13

Yeni Malatyaspor’un kupadaki rakibi Sivasspor oldu

Ziraat Türkiye Kupası son 16 Tur’unda BtcTurk Yeni Malatyaspor’un rakibi Demir Grup Sivasspor oldu. Yeni Malatyaspor-Sivasspor arasındaki son 16 Tur’undaki ilk maç Sivas’ta oynanacak.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
20 Aralık 2019 Cuma 13:18
Yeni Malatyaspor’un kupadaki rakibi Sivasspor oldu

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu Kura Çekimi TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Medipol Başakşehir, Antalyaspor, Fenerbahçe, Galatasaray, Aytemiz Alanyaspor, BtcTurk Yeni Malatyaspor, Beşiktaş ve Trabzonspor kura çekimine seri başı olarak katıldı. Çaykur Rizespor, Göztepe, Büyükşehir Belediye Erzurumspor, GMG Kırklarelispor, Yukatel Denizlispor, Demir Grup Sivasspor, İstikbal Mobilya Kayserispor, Kasımpaşa ise seri başı olmayan takımlar olarak kura çekiminde yer aldı.

Ziraat Türkiye Kupası’nda son 16 Tur’u eşleşmeleri şöyle oluştu:


Medipol Başakşehir-GMG Kırklarelispor

Antalyaspor-Göztepe

İstikbal Mobilya Kayserispor-Fenerbahçe

Çaykur Rizespor-Galatasaray

Aytemiz Alanyaspor-Kasımpaşa

Demir Grup Sivasspor-BtcTurk Yeni Malatyaspor

Büyükşehir Belediyespor Erzurumspor-Beşiktaş

Trabzonspor-Yukatel Denizlispor
 
Çift maç eleme usulüne göre oynanacak olan Son 16 Turu'nda, 5. Eleme Turu müsabakaları sonucu tur atlayan 16 takım mücadele edecek. Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Tur ilk maçları 14, 15 ve 16 Ocak 2020, rövanş maçları ise 21, 22 ve 23 Ocak 2020 tarihlerinde oynanacak.

HABER: FERDİ DURDU/ YENİ MALATYA GAZETESİ- ERTV


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.