banner13

Yeni Malatyaspor’da hedef mutlak 3 puan

BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligin 23.haftasında yarın 13.30’da Yeni Malatya Stadyumu’nda Frapor-TAV Antalyaspor’u konuk edecek. İkinci yarıda henüz galibiyeti bulunmayan sarı kırmızılılar, kritik mücadeleden 3 puanla ayrılarak, çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
22 Şubat 2020 Cumartesi 16:19
Yeni Malatyaspor’da hedef mutlak 3 puan

Ligde 24 puanla 10.sırada yer alan ve ikinci yarıda şuana kadar oynadığı 4 karşılaşmayı da kaybeden BtcTurk Yeni Malatyaspor, 23.haftada sahasında Fraport-TAV Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. Malatya temsilcisi, üst üste aldığı mağlubiyetlerin ardından sahasında Antalyaspor’u mağlup ederek, hem kötü gidişi durdurmak hem de yükselişe geçmek istiyor.

Süper Lig’de bir maçı eksik olan BtcTurk Yeni Malatyaspor, geride kalan 22 haftalık süreçte oynadığı 21 karşılaşmada 24 puan topladı. Sarı kırmızılılar, gol averajıyla 10.sırada bulunuyor.

Ligde şuana kadar oynadığı 21 karşılaşmada 6 galibiyet, 6 beraberlik, 9’da mağlubiyet yaşadı. İkinci yarıda şuana kadar oynadığı 4 karşılaşmayı da kaybeden sarı kırmızılılar, 21 karşılaşmada rakip ağları 34 kez havalandırırken, kalesinde ise 30 gol gördü.

Ligin 22.haftasında sahasında Kasımpaşa’yı 3-1 mağlup eden Fraport-TAV Antalyaspor ise 22 haftalık bölümde topladığı 22 puanla 14.sırada yer alıyor.

Kırmızı beyazlılar, ligde 22 haftalık bölümde 5 galibiyet, 7 beraberlik, 10’da mağlubiyet yaşarken, bu karşılaşmalarda rakip ağları 23 kez havalandırıp, kalesinde 39 gol gördü.

BtcTurk Yeni Malatyaspor ile Antalyaspor, şuana kadar 5 kez karşı karşıya gelirken, 23 Şubat Pazar günü oynanacak olan karşılaşma takımların altıncı randevusu olacak.

Her iki takım daha önce Süper Lig’de 5 kez karşılaştı. Bu karşılaşmaların 1’i Yeni Malatyaspor’un, 3’ü ise Antalyaspor’un üstünlüğüyle sonuçlanırken, 1 karşılaşma ise beraberlikle tamamlandı.

BtcTurk Yeni Malatyaspor ile Antalyaspor ilk olarak 2017-2018 sezonunda Süper Lig’de karşılaştı. Sezonun ilk yarısında Malatya’da oynanan karşılaşma 1-1’lik eşitlikle sonuçlanırken, sezonun ikinci yarısında Antalya’da oynanan karşılaşma ise 3-1 Antalyaspor’un üstünlüğüyle sonuçlandı.

İki takım 2018-2019 sezonunda bir kez daha Süper Lig’de karşı karşıya geldi. Sezonun ilk yarısında Malatya’da oynanan karşılaşmayı Yeni Malatyaspor 2-0 kazanırken, ikinci yarıda Antalya’da oynanan karşılaşmayı Antalyaspor 3-0 üstün tamamladı.

Bu sezonun ilk yarısında Antalya’da oynanan karşılaşmayı ise Antalyaspor 3-0 kazandı.

HABER: FERDİ DURDU/ YENİ MALATYA GAZETESİ- ERTV


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.