banner13

Yeni Malatyaspor’da 11 haftada ayaklar çalıştı

Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyaspor’da 11 haftalık bölümde en çok ayakla gol kaydedildi. Sarı kırmızılılar, sadece 2 kafa golü bulurken, 4’te penaltıdan gol kaydetti.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
12 Kasım 2019 Salı 15:19
Yeni Malatyaspor’da 11 haftada ayaklar çalıştı

Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyaspor’da 11 haftalık bölümde en çok ayakla gol kaydedildi. Sarı kırmızılılar, sadece 2 kafa golü bulurken, 4’te penaltıdan gol kaydetti.

Süper Lig’de üçüncü sezonunu yaşayan sarı kırmızılı takım, en golcü sezonunu geçiriyor. 11 haftalık bölümde 25 gol kaydeden Malatya ekibi, attığı 25 golle en golcü takım unvanını elinde bulunduruyor.

BtcTurk Yeni Malatyaspor, 11 haftalık bölümde rakip ağları 25 kez havalandırdı. Sarı kırmızılı takım, 25 golün 15’ini iç saha, 10’unu ise deplasmanda kaydetti. Sarı kırmızılı takım, deplasmanda kaydettiği 10 golün yanı sıra topladığı 8 puanla zirvede yer alıyor.

Ligde şuana kadar sadece altıncı haftada deplasmanda Antalyaspor ile oynanan karşılaşmada gol atma başarısı gösteremeyen BtcTurk Yeni Malatyaspor, geriye kalan 10 karşılaşmada gol buldu. Sarı kırmızılılar, Yukatel Denizlispor ağlarına 5, MKE Ankaragücü ve İstikbal Mobilya Kayserispor ağlarına 4,

Medipol Başakşehir’e ağlarına 3, Aytemiz Alanyaspor, İttifak Holding Konyaspor, Kasımpaşa ağlarına 2, Galatasaray, Trabzonspor ve Göztepe ağlarına ise 1’er gol bıraktı.

BtcTurk Yeni Malatyaspor 25 golün 17’sini ayakla, 2’sini kafayla kaydederken, 4 gol ise penaltı vuruşundan geldi. 2 golü ise rakip oyuncular kendi kalelerine attı.

Sarı kırmızılı takımda, 9 golle Adis Jahovic zirvede yer alıyor. Jahovic, gol krallığı yarışında da zirveyi Aytemiz Alanyasporlu Papiss Demba Cisse ile paylaşıyor. BtcTurk Yeni Malatyaspor’da Brezilyalı merkez orta saha oyuncusu Guilherme Costa Marques 4 golle ikinci sırada yer alıyor. Malaya ekibinde Mitchell Donald ve Bifouma’nın ise 3’er golleri bulunuyor.

FERDİ DURDU- YENİ MALATYA GAZETESİ - ERTV

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.