banner13

Yeni Malatyaspor, Trabzonspor’a konuk olacak

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, sezonun ikinci yarısının ilk maçında 7 Ocak Cuma günü deplasmanda lider Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
05 Ocak 2022 Çarşamba 15:03
Yeni Malatyaspor, Trabzonspor’a konuk olacak

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, sezonun ikinci yarısının ilk maçında 7 Ocak Cuma günü deplasmanda lider Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek.

Spor Toto Süper Lig’de bu sezonun ilk yarısını 15 puanla son sırada tamamlayan Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, sezonun ikinci yarısına Karadeniz deplasmanında ‘merhaba’ diyecek. Ligin son sırasında yer alan sarı siyahlılar, zorlu deplasmandan puan çıkararak, yükselişe geçmenin hesaplarını yapıyor.

10’uncu randevu

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ile Trabzonspor, tamamı Süper Lig olmak üzere 9 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmaların 2’sini Yeni Malatyaspor, 7’sini ise Trabzonspor kazanırken, hiçbir maç beraberlikle sonuçlanmadı.

İki takım ilk olarak 2017-2018 sezonunda karşı karşıya geldi. Sezonun ilk yarısında Malatya’da oynanan karşılaşmayı Yeni Malatyaspor 1-0 kazanırken, ikinci yarıda Trabzon’da oynanan karşılaşmayı Karadeniz ekibi 4-1 kazandı.

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ile Trabzonspor, 2018-2019 sezonunda bir kez daha Süper Lig’de kozlarını paylaştı. Sezonun ilk yarısında Malatya’da oynanan karşılaşmayı Yeni Malatyaspor 5-0 kazanırken, sezonun ikinci yarısında Trabzon’da oynanan karşılaşma 2-1 Trabzonspor’un üstünlüğüyle sonuçlandı.

İki takım, 2019-2020 sezonunda yeniden Süper Lig’de karşı karşıya geldi. Sezonun ilk yarısında Trabzon’da oynanan karşılaşmayı 2-1 kazanan Trabzonspor, sezonun ikinci yarısında Malatya’da oynanan karşılaşmadan da 3-1 üstün ayrıldı.

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ile Trabzonspor, 2020-2021 sezonunda bir kez daha Süper Lig’de kozlarını paylaştı. Sezonun ilk yarısında Trabzon’da oynanan karşılaşmayı 3-1 kazanan Karadeniz ekini, sezonun ikinci yarısında Malatya’da oynanan karşılaşmadan da 2-0’lık üstünlükle ayrıldı.

İki takım arasında bu sezonun ilk yarısında Malatya’da oynanan karşılaşmayı Trabzonspor 5-1 kazandı.

FERDİ DURDU/ ERTV

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.