banner13

Yeni Malatyaspor penaltılarda yıkıldı! Kupaya veda etti...

Ziraat Türkiye Kupası'nda heyecan son 16 turu eleme maçlarıyla devam etti. Çeyrek finale yükselme mücadelesinde Yeni Malatyaspor, sahasında Galatasaray'ı ağırladı. Sari siyahlar penaltı atışlarında Galatasaray'a 7-6 yenilerek kupaya veda etti.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
12 Ocak 2021 Salı 23:52
Yeni Malatyaspor penaltılarda yıkıldı! Kupaya veda etti...

Ziraat Türkiye Kupası'nda heyecan son 16 turu eleme maçlarıyla devam etti. Çeyrek finale yükselme mücadelesinde Yeni Malatyaspor, sahasında Galatasaray'ı ağırladı.

İlk yarıda zaman zaman tempo yükselse de oyun genelde orta saha mücadelesi olarak dikkat çekti. Ekran başında izleyenlerin seyir zevki açısından sıkıntı yaşadığı karşılaşmanın ilk 45 dakikasında iki takımın da isabetli şut sayısı şaşırttı. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0'lık beraberlikte sonuçlandı.

İkinci yarıda oyun biraz daha hareketlense de iki takımın da hücumda son vuruşlarda yaşadığı sıkıntılar dikkat çekti. Maçın son bölümünda karşılıklı girilen pozisyonlarda da iki takım gol atma başarısı gösteremedi.

Uzatma devrelerinde ise Yeni Malatyaspor, eski Galatasaraylı Umut Bulut'un ceza sahasına girmeden yaptığı harika vuruşla 1-0 öne geçti.

Golden sonra tüm hatlarıyla Yeni Malatyaspor kalesine yüklenen Galatasaray, son saniyelerde Luyindama'nın kafa golüyle skoru 1-1'e getirdi ve penaltı atışlarına geçildi.

Penaltı atışları neticesinde rakibine 7-6'lık üstünlük sağlayan Galatasaray, kupada çeyrek finale yükseldi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.