banner13

Yeni Malatyaspor, Özdeş ile devam etme kararı aldı!

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un, Pazar günü kendi sahasında Antalyaspor’a da 2-1 mağlup olarak yenilgi serisini sürdürmesi ve düşme hattına yaklaşmasının ardından, Sergen Yalçın’ın gönderilmesiyle 4 hafta önce teknik direktörlüğe getirilen Kemal Özdeş’in, maç sonrasında yönetime istifasını sunduğu ancak yönetimin istifayı kabul etmediği öğrenildi.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
24 Şubat 2020 Pazartesi 16:39
Yeni Malatyaspor, Özdeş ile devam etme kararı aldı!

Antalya maçında taraftarın istifaya çağırdığı, maçtan sonra yaptığı açıklamada da görevi bırakabileceğini söyleyen Özdeş’in, Pazar akşamı toplanan yönetim kuruluna istifasını sunduğu, ancak bunun kabul görmediği bildirildi.

Özdeş, 2-1 kaybettikleri mücadele sonrası “Buradaki şehri, insanların enerjisini çok sevdim. Düşünüyorum buradan nasıl çıkarız? Kendi penceremden bir değerlendirme yapmak durumundayım. Yönetimle bir araya geleceğim. Herhangi bir şey söylemiyorum. Oyuncularımıza da benzer şeyler söyledim. Bu takım iyi bir takım, bu şehir güçlü bir şehir, güçlü bir camia buradan ancak birlik ve beraberlikle çıkılabilir. Sonu ne olur onu bilmiyorum ama kendi adıma söylüyorum, takımım başarılı olacaksa tereddüt dahi etmem hiçbir beklentim dahi olmadan akşam olmadan buradan ayrılırım, böyle planlıyorum. Şimdi hem yönetimle hem takımla oturup bir değerlendirme yapacağız” açıklamasında bulunmuştu.

BYMS yönetimi, teknik direktör Kemal Özdeş ile bir toplantı gerçekleştirdi. Gece geç saatlere kadar süren toplantıda, Özdeş’in yönetime istifasını sunduğu ancak yönetimin tecrübeli hocayla yola devam etme kararı aldığı öğrenildi.

Yönetimin Özdeş ile yola devam etme kararı sonrası takımda bir dizi radikal kararların alınabileceği ileri sürüldü.

BtcTurk Yeni Malatyaspor, Kemal Özdeş yönetiminde çıktığı 4 karşılaşmayı da kaybetti.

HABER: FERDİ DURDU/ YENİ MALATYA GAZETESİ- ERTV


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.