banner13

Yeni Malatyaspor, Kubilay Yılmaz ile anlaştı

Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyaspor, Spartak Trnava'nın 23 yaşındaki golcüsü Kubilay Yılmaz'ı kadrosuna kattı. Sarı kırmızılılar, genç golcüyle 1,5 yıllık anlaşma sağladı.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
02 Ocak 2020 Perşembe 16:47
Yeni Malatyaspor, Kubilay Yılmaz ile anlaştı

Devre arası transfer çalışmalarını sürdüren BtcTurk Yeni Malatyaspor, Umut Bulut’un ardından ikinci transferini gerçekleştirdi. Sarı kırmızılı takım, son olarak Slovakya ekibi Spartak Trnava’da forma giyen 23 yaşındaki santrafor Kubilay Yılmaz ile anlaştı.

Avusturya uyruklu Türk vatandaşı Kubilay Yılmaz, forvette görev yapıyor. Sağ ayağını iyi kullanan genç oyuncu, yan mevki olarak forvet arkasında da oynayabiliyor.

Spartak Trnava formasıyla 70 karşılaşmada görev alan genç golcü, bu karşılaşmalarda 21 gol kaydederken, 3’te asist yaptı. Bu sezon Fortuna Liga’da Spartak Trnava formasıyla 10 karşılaşmaya çıkan Yılmaz, 417 dakika süre alırken, 3 gol kaydetti.

HABER: FERDİ DURDU/ YENİ MALATYA GAZETESİ- ERTV


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.