banner13

Yeni Malatyaspor kritik deplasmanları kayıpsız geçmek istiyor

Süper Lig’de üst üste 3 galibiyet alarak 16 puan toplayan ve üçüncü sırada yer alan BtcTurk Yeni Malatyaspor, üst üste oynayacağı iki deplasman karşılaşmasını da kayıpsız geçerek, iyi gidişatını sürdürmenin hesaplarını yapıyor.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
01 Kasım 2019 Cuma 16:10
Yeni Malatyaspor kritik deplasmanları kayıpsız geçmek istiyor

Süper Lig'de üçüncü sezonunu geçiren BtcTurk Yeni Malatyaspor, ilk 9 hafta itibarıyla en iyi başlangıcına imza attı. Bu sezonun ilk 9 haftasını 16 puanla geçen sarı kırmızılılar, geçen sezon bu dönemde 12 puan, ilk sezonu olan 2017-2018'de ise 11 puan toplayabilmişti.

Ligde oynadığı 9 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgi yaşayıp 16 puan toplayan BtcTurk Yeni Malatyaspor, bu sezon ilk kez üst üste üçüncü galibiyetini elde etti.

Ligin 7.haftasında sahasında Yukatel Denizlispor’u 5-1 mağlup ederek, milli araya moralli giren sarı kırmızılı takım, 8.haftada deplasmanda İttifak Holding Konyaspor’u 2-0’la geçti. Malatya ekibi, 9.haftada ise sahasında İstikbal Mobilya Kayserispor’u 4-0 mağlup ederek puanını 16’ya yükseltti.

Süper Lig’de 9 hafta sonunda 5 galibiyet elde eden sarı kırmızılılar, zorlu iki deplasman maçına çıkacak. 10.haftada 3 Kasım Pazar günü Kasımpaşa’ya konuk olacak olan BtcTurk Yeni Malatyaspor, 11.haftada ise 10 Kasım Pazar günü İzmir’de Göztepe ile karşılaşacak.

16 PUANIN 6’SI DEPLASMANDAN

BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligde şuana kadar topladığı 16 puanını 6’sını deplasmanda maçlarında kazanabildi.

Süper Lig’de şuana kadar 4 deplasman karşılaşmasına çıkan sarı kırmızılılar, bu karşılaşmaların 2’sinikazanırken, 2’sini ise kaybetti. Malaya ekibi, bu karşılaşmalarda 7 gol kaydedip, kalesinde 5 gol gördü.

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un şuana kadar deplasmanda oynadığı karşılaşmalarda aldığı sonuçlar şöyle:

Trabzonspor-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 2-1

MKE Ankaragücü-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 0-4

Antalyaspor-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 3-0

İttifak Holding Konyaspor-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 0-2.

HABER: FERDİ DURDU/ YENİ MALATYA GAZETESİ- ERTV


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.