banner13

Yeni Malatyaspor güç depoluyor

Süper Lig’de verilen milli arayı en verimli şekilde geçirmek isteyen Yeni Malatyaspor'da çalışmalar sürüyor. Sarı siyahlılar, milli aradan istifade ederek, futbolculara dayanıklılık testi yaptı.

09 Ekim 2020 Cuma 14:48
Yeni Malatyaspor güç depoluyor

Süper Lig’de verilen milli arayı en verimli şekilde geçirmek isteyen Yeni Malatyaspor'da çalışmalar sürüyor. Sarı siyahlılar, milli aradan istifade ederek, futbolculara dayanıklılık testi yaptı.

Süper Lig'in 4. haftasında Antalyaspor'u 1-0 yenerek milli araya moralli giren Yeni Malatyaspor'da çalışmalar sürüyor.

Milli ara nedeniyle 3 günlük iznin ardından Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri’nde toplanarak Konyaspor maçının hazırlıklarına start veren sarı siyahlı takım bu arayı en verimli şekilde geçirmeye çalışıyor.

Kondisyon ve güç ağırlıklı çalışan Malatya temsilcisinde futbolculara dayanıklılık testi yapıldı. Testleri tamamlanan futbolcular ise koşu antrenmanı yaptı.

Öte yandan sarı siyahlı takım, uzun bir aradan sonra antrenmanını basın mensuplarına açtı.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu idaresinde gerçekleştirilen antrenmanda milli takımlarında yer alan Christian Cueva, İssam Chebake, Youssouf Ndayishimiye, Jody Lukoki ve Teenage Lingani Hadebe katılmadı.

Sakatlığı nedeniyle Fraport-TAV Antalyaspor karşılaşmasında kadroda yer alamayan orta saha oyuncusu Fernando Zuqui’nin ayak bileğindeki ödem nedeniyle tedavisinin devam ettiği, İttifak Holding Konyaspor maçına kadar hazır hale geleceği bildirildi.

Bir dönem Yeni Malatyaspor’da forma giydikten sonra Gençlerbirliği’ne transfer olan ardından yeniden sarı siyahlı takıma katılan kaleci Ertaç Özbir ise kendisini görüntüleyen basın mensuplarına selam verdi. Özbir, ‘Röportajlarımı özlediniz mi?’ esprisini yaptı.

Sarı siyahlı takımın Brezilyalı defans oyuncusu Wallace Fortuna dos Santos’un ise özel misafirleri vardı.  Wallace Fortuna dos Santos’un eşi Nathalia ile oğlu Lorenzo antrenmanı ziyaret etti. Kendisine doğru koşan oğluna sarılan Wallace, eşine ‘hoş geldin’ dedikten sonra antrenmana döndü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.