banner13

Yeni Malatyaspor Gökhan Töre'ye karşılık Umut Nayir'i istiyor!

Yeni Malatyaspor’dan Beşiktaş’a transfer olmak isteyen Gökhan Töre için iki taraf görüşmelerini sürdürüyor. Sarı siyahlı yönetim, Töre’ye karşı Beşiktaş’ın genç forveti Umut Nayir’i istedi.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
01 Eylül 2020 Salı 16:20
Yeni Malatyaspor Gökhan Töre'ye karşılık Umut Nayir'i istiyor!

Yeni Malatyaspor’dan Beşiktaş’a transfer olmak isteyen Gökhan Töre için iki taraf görüşmelerini sürdürüyor. Sarı siyahlı yönetim, Töre’ye karşı Beşiktaş’ın genç forveti Umut Nayir’i istedi.

Sarı siyahlı takımla bir yıl daha sözleşmesi bulunmasına karşın Beşiktaş’ta forma giymek isteyen Gökhan Töre’nin transferinin kısa süre içerisinde gerçekleşmesi bekleniyor. Yeni Malatyaspor yönetimine, İstanbul ekibinde oynamak istediğini ileten Töre, takımın Bolu Abant’taki kamp çalışmalarına katılmazken, sarı siyahlı yönetim ile siyah beyazlı yönetim arasındaki görüşme trafiği daha da hızlandı.

Geçen günlerde Gökhan Töre ile İstanbul’da bir araya gelen Beşiktaş yönetimi, Yeni Malatyaspor yönetiminin bu transfer için bir milyon Euro bonservis ücreti istemesi nedeniyle beklemeye geçmişti. Yeni Malatyaspor yönetimi, Beşiktaş’tan Gökhan Töre’nin transferi için önce bir milyon Euro, ardından da 500 bin Euro talebinde bulunurken, herhangi bir anlaşma sağlanamadı.

Töre’nin transferinde para konusunda anlaşamayan taraflar, bu kez de takas alternatifini masaya yatırdı. Yeni Malatyaspor yönetimi, son yapılan görüşmede Gökhan Töre’nin transferine karşılık, bir dönem sarı siyahlı formayı giyen forvet oyuncusu Umut Nayir’i istedi.

İki tarafın takas konusunda anlaşmaya vardığı öğrenilirken, İstanbul temsilcisinin Umut Nayir’i ikna etmek için görüşmelere başladığı bildirildi.

GÖKHAN TÖRE

2019-2020 sezonuna Beşiktaş’tan ayrılarak Yeni Malatyaspor’a transfer olan Gökhan Töre’nin sözleşmesi, sezon sona ermeden Mayıs 2021’e kadar uzatılmıştı.

28 yaşındaki sağ kanat, 3’ü Avrupa Ligi, 2’si Ziraat Türkiye Kupası ve 22’si Süper Lig olmak üzere 27 karşılaşmada görev aldı. Avrupa Ligi Ön Elemelerinde yaptığı 2 asistle dikkat çeken tecrübeli futbolcu, Süper Lig’de 22 karşılaşmada bin 488 dakika sahada kalırken, 1 gol, 3 asistlik performans sergiledi.

Rubin Kazan, West Ham United, Hamburg ve Beşiktaş’ın formalarını giyen Gökhan Töre, sezon başında BtcTurk Yeni Malatyaspor’a transfer oldu.

Töre, 2017-2018 sezonunda İngiltere ekibi West Ham United’dan Beşiktaş’a transfer olmuştu ve 120 kez siyah beyazlı formayı giymişti. Töre, Beşiktaş formasıyla oynadığı 120 karşılaşmada 19 gol kaydedip, 29 asist yaptı.

Gökhan Töre, 26 kez Türkiye A Milli takımının formasını giyerken; Türkiye A2, Türkiye U21, Türkiye U17, Türkiye U16 ve Türkiye U15 Milli Takımlarında da oynadı.

Süper Lig’de 107 karşılaşmada görev alan Gökhan Töre, bu karşılaşmalarda 13 gol kaydederken, 22’de asist yaptı.

UMUT NAYİR

27 yaşında ve 1,91 metre boyundaki Mehmet Umut Nayir’in Beşiktaş ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Güncel piyasa değeri 700 bin Euro olan Nayir, daha önce Yeni Malatyaspor ve Beşiktaş’ın yanı sıra Osmanlıspor, Bursaspor, Göztepe, MKE Ankaragücü takımlarının formalarını giydi.

Yeni Malatyaspor formasıyla 1.Lig’de 16 karşılaşmaya çıkan Umut Nayir, bu karşılaşmalarda 5 gol, 1 asistlik performans sergilemişti.

2019-2020 sezonunda Bursaspor’dan Beşiktaş’a transfer olan Umut Nayir, siyah beyazlı formayla çıktığı 28 karşılaşmada 6 gol kaydederken, 1’de asist yaptı.

TFF 1.Lig’de 89, Süper Lig’de ise 51 karşılaşmaya çıkan Umut Nayir, 140 karşılaşmada 41 gol, 4 asistlik bir performans ortaya koydu.

FERDİ DURDU/ YENİ MALATYA GAZETESİ - ERTV

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.