banner13

Yeni Malatyaspor evinde galibiyete hasret

Süper Lig ekibi BtcTurk yeni Malatyaspor, ligin 16.haftasında sahasında Çaykur Rizespor’a 2-0’lık skorla mağlup olurken, iç sahada üst üste üçüncü kez puan kaybı yaşadı.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
24 Aralık 2019 Salı 11:57
Yeni Malatyaspor evinde galibiyete hasret

Ligin 15.haftasında deplasmanda Beşiktaş’ı 2-0 yenerek, gündeme oturan BtcTurk Yeni Malatyaspor, sahasından Çaykur Rizespor’u ağırladı. Sarı kırmızılılar, Oğulcan’ın kaydettiği golle 1-0 geriye düştü ve soyunma odasına geride gitti. Çaykur Rizespor, 71. dakikada Aminu Umar’un attığı golle karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı.

BtcTurk Yeni Malatyaspor, Çaykur Rizespor karşısında aldığı mağlubiyetle birlikte evinde üçüncü kez mağlup oldu. Sarı kırmızılılar haftayı 23 puanda tamamladı.

EVİNDE ÜÇÜNCÜ MAĞLUBİYET

BtcTurk Yeni Malatyaspor, bu sezon 5 kez mağlup olurken, bu mağlubiyetlerin 3’ünü sahasında aldı. Sarı kırmızılılar, sahasında son 3 maçta galip gelemedi.

Malatya ekibi geride kalan 16 haftalık bölümde 6 galibiyet, 5 beraberlik, 5’te mağlubiyet aldı. Sarı kırmızılı takım, sahasında 3 galibiyet, 2 beraberlik, 3’te mağlubiyet alırken, deplasmanda ise 3 galibiyet, 3 beraberlik, 2’de mağlubiyet yaşadı.

Sahasında son olarak ligin 9.haftasında İstikbal Mobilya Kayserispor’u 4-0’lık skorla mağlup eden BtcTurk Yeni Malatyaspor, sonrasında sahasında oynadığı 3 karşılaşmada galip gelemedi.

Sarı kırmızılılar, Kayserispor galibiyetinin ardından sahasında 12.haftada Fenerbahçe ile 0-0 berabere kalırken, 14.haftada Demir Grup Sivasspor’a 3-1 kaybetti. Malatya temsilcisi, 16.haftada ise Çaykur Rizespor’a 2-0’lık skorla yenildi.

23 PUANIN 11’İ İÇ SAHADA

BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligde 16 haftalık bölümde kazandığı 23 puanın sadece 11’ini iç sahada toplayabildi.

Sahasında şuana kadar 8 karşılaşmaya çıkan sarı kırmızılılar, bu karşılaşmaların 3’ünü kazanırken, 2’sinde berabere kaldı, 3’ünü ise kaybetti. Malatya ekibi, sahasında oynadığı 8 karşılaşmada rakip ağları 16 kez havalandırırken, kalesinde ise 10 gol gördü.

BtcTurk Yeni Malatyaspor, deplasmanda ise 8 karşılaşmada 12 puan topladı. 8 dış saha maçında 3 galibiyet, 3 beraberlik, 2’de mağlubiyet alan sarı kırmızılılar, bu karşılaşmalarda 15 gol atarken, kalesinde ise 11 gol gördü.

HABER: FERDİ DURDU/ YENİ MALATYA GAZETESİ- ERTV


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.