banner13

Yeni Malatyaspor, Antalya’da hazırlıklarını sürdürüyor 

Süper Ligin 25.haftasında 15 Şubat Pazartesi günü saat 19.00’da Antalya Stadyumu’nda Fraport-TAV Antalyaspor ile karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor, bu karşılaşmanın hazırlıklarını Antalya’da sürdürüyor. 

13 Şubat 2021 Cumartesi 15:48
Yeni Malatyaspor, Antalya’da hazırlıklarını sürdürüyor 

Süper Ligin 25.haftasında 15 Şubat Pazartesi günü saat 19.00’da Antalya Stadyumu’nda Fraport-TAV Antalyaspor ile karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor, bu karşılaşmanın hazırlıklarını Antalya’da sürdürüyor. 

Ligin 24.haftasında sahasında Trabzonspor’a 2-0’ık skorla mağlup olan ve ikinci yarıda oynadığı 3 karşılaşmada henüz galibiyet alamayan Yeni Malatyaspor, 25.haftada deplasmanda Fraport-TAV Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. Lig’deki son galibiyetini 20.haftada deplasmanda Atakaş Hatayspor’a karşı 2-1’lik skorla alan sarı siyahlı takım, 4 haftalık galip gelememe özlemini Antalyaspor maçında sonlandırmak istiyor.   

Lig’de oynadığı son 4 karşılaşmada 2 beraberlik, 2’de mağlubiyet yaşayan Yeni Malatyaspor, şuana kadar oynadığı 23 karşılaşmada 29 puan toplayabildi. 23 maçta 7 galibiyet, 8 beraberlik, 8’de mağlubiyet yaşayan sarı siyahlılar, bu karşılaşmalarda 29 gol kaydederken, kalesinde 30 gol gördü. 

Antalya’da çalışıyorlar

Yeni Malatyaspor’da futbolculara, Trabzonspor maçı sonrası iki günlük bir izin verilmişti. Bu sezon pandemi dolayısıyla ligde 21 takımın yer alması ve sıkıştırılmış bir program ile maçların oynanması sebebiyle verilen izin sonrası takım Antalya’da toplandı. 

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu nezaretinde 11 Şubat’ta Antalya’da kampa giren Malatya ekibi, Fraport-TAV Antalyaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. 

Sarı siyahlı takımda çalışmalar esnasında futbolcuların keyifli ve moralli oldukları dikkatlerden kaçmazken, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, takımın Fraport-TAV Antalyaspor maçına en iyi şekilde hazırlamak için yoğun bir mesai harcıyor.   

Kubilay takıma dönüyor

Yeni Malatyaspor’da, ligin 22.haftasında Malatya’da, İstanbul ekibi Fatih Karagümrük ile oynanan karşılaşmada direkt kırmızı kart gören ve Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından 2 maçla cezalandırılan ileri uç oyuncusu Kubilay Kanatsızkuş cezasını tamamladı. 

Aldığı ceza nedeniyle Göztepe ve Trabzonspor maçlarında görev alamayan Kubilay, Fraport-TAV Antalyaspor maçının kadrosunda yer alabilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.