banner13

YENİ MALATYASPOR 1 - 5 TRABZONSPOR

Yeni Malatyaspor, sezonun kendi sahasında oynadığı ilk maçında Trabzonspor karşısında hezimete uğradı:1-5

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
17 Ağustos 2021 Salı 01:29
YENİ MALATYASPOR 1 - 5 TRABZONSPOR

Yeni Malatyaspor, sezonun kendi sahasında oynadığı ilk maçında Trabzonspor karşısında hezimete uğradı:1-5 Hazırlık dönemini iyi geçirmediği anlaşılan ve bu arada, alt liglerden yaptığı futbolcu transferleri nedeniyle taraftarların heyecanını sezon başında söndüren Yeni Malatyaspor, Trabzon karşısında oyun tutturamadı. İki golü VAR incelemesiyle sayılmayan Yeni Malatyaspor’da, maç kadrosundaki düşük performanslı oyuncular, ‘daha düşük’ performanslı tecrübesiz, 2’si de geçen yılın U-19 takımından gelen futbolcularla değiştirilirken, İrfan Buz’un bu hamleleri şaşkınlıkla izlendi ve hezimet kaçınılmaz oldu.

STAT: Yeni Malatya Stadyumu

HAKEMLER: Atilla Karaoğlan, Ceyhun Sesigüzel, Volkan Ahmet Narinç, 4.Hakem. Çağdaş Altay, Serkan Tokat (VAR), Ali Saygın Ögel (AVAR)

ÖZNUR KABLO YENİ MALATYASPOR: 25.Ertaç Özbir, 5. Oussama Hadadı, 6. Rahman Buğra Çağıran (Dk.46 66. Jospın Nshımırımana), 7. Mustafa Eskihellaç (Dk.83 77. Mert Miraç Altıntaş), 8. Aabıd Rayane, 10. Adem Büyük, 13. Wallace Fortuna Dos Santos, 14. Stephen Patrıck Mallan (Dk.46 90. Kubilay Kanatsızkuş), 26. Semih Kaya, 30.Benjamın Tetteh (Dk.68 19. Haqı Osman), 45.Karım Hafes Ramadan Seıfeldın (Dk. 68 3. Phılıp Gamelı Awuku),
YEDEKLER: 22. Abdulsamed Damlu, 3. Phılıp Gamelı Awuku, 15. Erıc Ndızeye, 17. Mert Örnek, 19. Haqı Osman, 54. Atakan Müjde, 61. Taha Gür, 66. Jospın Nshımırımana, 77. Mert Miraç Altıntaş, 90. Kubilay Kanatsızkuş
TEKNİK DİREKTÖR: İrfan Buz

TRABZONSPOR A.Ş.: 1.Uğurcan Çakır, 5.Berat Ayberk Özdemir, 9.Anthony Nnaduzor Nwakaeme (Dk.69 7. Yusuf Sarı), 11.Anastasıos Bakasetas (Dk.82 29.Yunus Mallı), 13.Vıtor Hugo Franchescolı De Souza, 17.Marek Hamsık (Dk.81 15. Anders Trondsen), 21. Jorge Djanıny Tavares Semedo (Dk.88 41. Murat Cem Akpınar), 23. İsmail Köybaşı, 27. Kouassı Gervaıs Yao (Dk.46 14. Andreas Evald Cornelıus), 32. Edgar Mıguel Ie, 33. Bruno Da Sılva Peres,
YEDEKLER: 16. Erce Kardeşler, 4. Hüseyin Türkmen, 7. Yusuf Sarı, 14. Andreas Evald Cornelıus, 15. Anders Trondsen, 29.Yunus Mallı, 41. Murat Cem Akpınar, 61. Abdulkadir Parmak, 70. Ahmetcan Kaplan, 99. Serkan Asan
TEKNİK DİREKTÖR:Abdullah Mucib Avcı

GOLLER: Dk.2 Bakasetas, Dk. 11 ve Dk.65 penaltıdan Djaniny,Dk.29 Gervinho- Gervais, Dk.41 Hamsik (Trabzonspor), Dk.31 Adem Büyük (Yeni Malatyaspor),

SARI KARTLAR: Jospın Nshımırımana, Adem Büyük (Yeni Malatyaspor), Anthony Nnaduzor Nwakaeme (Trabzonspor)

Dakika 1: Yeni Malatya atağı sağdan gelişirken, savunma topu uzaklaştırdı.

Dakika 2- GOL: Trabzonspor, Bakasetas’ın golüyle öne geçti. Hamsik’in ceza alanına yaptığı ortada penaltı noktası civarından topa yükselen Bakasetas, kafayı vurdu ve ağlarla buluşturdu:0-1

Dakika 9: Yeni Malatya atağı soldan gelişti. Aabid’in ceza alanına ortaladığı top savunmadan döndü.

Dakika 11- GOL: Yeni Malatya atağa kalkmak isterken kaptırılan topla ceza alanı önünde buluşan Djaniny, yandaki Nwakaeme’ye pas çıkardı. Bu futbolcunun şutunda konut takım farkı ikiye çıkardı:0-2

Dakika 12: Ev sahibi soldan Aabid’le atak geliştirdi. Bu futbolcunun ortaladığı topa hamle yapan Adem’in ofsaytta olduğunu yardımcı hakem belirledi.

Dakika 15: Karim Hafes’in ortaladığı topu Trabzon savunması kornere gönderdi. Atışı aynı futbolcu kullandı, Hamsik tehlikeyi uzaklaştırdı.

Dakika 17: Trabzon atağında Gervinho çizgiye inip ortaya çevirdi. Bakasetas’ın vuruşunda savunmaya çarpan top kornere çıktı.Kullanılan atışta gelen topa yükselen Edgar’ın rakibine yaptığı faulu hakem tespit etti.

Dakika 19: Yeni Malatyaspor’un sol çaprazdan kazandığı serbest atışı Mallan kullandı. Bu futbolcunun direkt kaleye vuruşunda, kaleci Uğurcan topu son anda kornere gönderdi. Ev sahibi ekip bu kornerden de sonuç alamadı.

Dakika 20: Mallan’ın ceza alanı dışından sert şutu az farkla üstten auta çıktı.

Dakika 23: Soldan topla uluşan Karim Hafes’in ortaladığı topa arka direkte yükselen Adem’in kafa vuruşu, üstten aut.

Dakika 26: Sağdan Mustafa Eskihellaç’la atak gelişti. u futbolcu topu ceza alanına çevirdi, Mallan vurdu. Yandan aut.

Dakika 28: Mustafa Eskihellaç’ın vuruşunda top savunmadan döndü.

Dakika 29- GOL: Trabzon kontraatağı golle sonuçlandı.Nwakaeme’nin ara pasıyla Gervinho buluştu ve kaleye gönderdi:0-3

Dakika 31- GOL: Yeni Malatya’nın golü Adem Büyük’ten geldi. Mustafa Eskihellaç’ın ortaladığı topa Adem Büyük zor pozisyonda yatarak vurdu ve fileleri havalandırdı:1-3

Dakika 37: Ev sahibi ekibin soldan kazandığı serbest vuruşta Hafes’in ortası savunmadan döndü. Devam eden atakta Hafes bir kez daha vurdu, korner. Sonuç yok.

Dakika 41- GOL: Trabzon bir kez daha golle buluştu. Ceza alanına giren Gevinho, topu ortaya çevirdi. Arka direkteki Hamsik, topu ağlara gönderdi:1-4

Dakika 42: Yeni Malatya atağında Adem Büyük, ceza alanında yakaladığı önemli fırsatı değerlendiremedi.

Hakem, oynanmamış süre olarak 1 dakikayı işaret etti.

Karşılaşmanın ilk yarısı 4-1 Trabzonspor’un üstünlüğüyle kapandı.

Dakika 46: Ev sahibi takım atağında Adem Büyük’ün indirdiği topa sağ çaprazda Mustafa Eskihellaç vurdu, farklı bir şekilde aut.

Dakika 52: Cornelius Yeni Malatya kalesine doğru hareketlenirken, Aabid ayak koydu ve tehlikeyi önledi.

Dakika 53: Malatya atağı sağdan Mustafa Eskihellaç ile gelişti. Bu futbolcu ortaladı, Adem Büyük penaltı noktası civarında kafayı vurdu, top üstten auta çıktı.

Dakika 58: Ani gelişen ev sahibi takım atağında Kubilay Kanatsızkuş ceza alanına girerken, Edgar yatarak topa dokundu ve kornerle tehlikeyi önledi. Aabid’in kullandığı korner atışında topu defans uzaklaştırdı.

Dakika 60 Yeni Malatya’nın kullandığı serbest atışta topla buluşan Adem Büyük, çizgiden içeriye çevirmek istedi, ancak top yan ağlarda kaldı.

Dakika 64- PENALTI: Trabzon atağı sağdan Djaniny ile gelişti. Bu futbolcu ceza alanında Haddadi’den sıyrılmak isterken, yerde kalınca hakem penaltı kararı verdi.

Dakika 65- GOL: Trabzon’un penaltısını Djaniny kullandı ve topu bir kez daha ağlarla buluşturdu:1-5

Dakika 67: Soldan Hafes’le gelişen Yeni Malatya atağında, bu futbolcunun kaleye göndermek istediği top defanstan sekip kornere çıktı. Kornerden sonuç yok.

Dakika 71: Djaniny’in ortaladığı topa arka direkteki Bakasetas kafayı vurdu, az farkla aut.

Dakika 74: Soldan gelişen atakta sağ çaprazda topla buluşan Mustafa Eskihellaç’ın şutu savunmaya takıldı.

Dakika 78 GOL- iPTAL: Malatya atağında topla buluşan Adem Büyük, Osman Haqi’yi gördü. O da yanındaki Jospin’e bıraktı, bu futbolcu topu ağlarla buluşturdu. Ancak, VAR incelemesi sonucu, hakem Adem Büyük’ün topa sahip olurken faul yaptığı gerekçesiyle golü geçerli saymadı.

Dakika 83 PENALTI- İPTAL: Trabzon atağında atılan topun Jospin’in eline çarptığı gerekçesiyle hakem penaltı kararı verdi. Ancak, VAR’dan gelen, bu futbolcunun topa eliyle dokunmadığı uyarısı üzerine pozisyonu izleyip, penaltı kararını iptal etti.

Dakika 85 GOL- İPTAL: Yeni Malatya atağında, savunma arkasına hareketlenen Adem Büyük sol çaprazdan topla buluştu ve ağlara yuvarladı. VAR incelemesi sonucu, Adem Büyük’ün ofsaytta olduğu gerekçesiyle bu gol de iptal edildi.

Hakem oynanmamış süre olarak 4 dakikayı işaret etti.

Dakika 90: Yunus Mallı’nın soldan sert şutunda Ertaç Özbir gole izin vermedi.

Dakika 90+1: Savunma arkasına gönderilen topa hamle yapan Cornelius uygun pozisyonda topu auta gönderdi.

Karşılaşma, konuk Trabzonspor’un 5-1 üstünlüğüyle sona erdi.

Son Güncelleme: 17.08.2021 01:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.