banner13

Yeni kulüp başkanı Yaman'ın ilk mesajı...

Yeni Malatyaspor yeni başkanını seçti. Sarı siyahlıların yeni kulüp başkanı iş insanı Ahmet Yaman oldu.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
17 Temmuz 2022 Pazar 11:06
Yeni kulüp başkanı Yaman'ın ilk mesajı...

Yeni Malatyaspor yeni başkanını seçti. Sarı siyahlıların yeni kulüp başkanı iş insanı Ahmet Yaman oldu.

Tek listeyle seçilen Yaman yaptığı açıklamada; "İnişli çıkışlı bir yolculuğu olan kulübümüzün bundan sonraki yolculuğunun hep çıkışta olacağına olan inancım tamdır. Olumlu olumsuz birçok gelişmeler yaşandı ama bugün Şemsi Tebrizi'nin dediği gibi "Güzel bir şeye başla. Ama hep güzel olsun." Bizde öyle yapalım. Artık bugünden itibaren yepyeni bir dönemin başlamasına vesile olmak için buradayız.

Ben sporun ve daha özel de Futbolun stadyumlardan, oyunculardan doksan dakikalardan daha büyük olduğunu düşünüyorum.

Kişiler enler üzerinden değil sistem üzerinden gitmenin başarının altında yatan diğer önemli bir faktör olduğuna inanıyorum. Bir kültürel değişim başlatmalıyız. İlimizin sosyal ve kültürel gelişimine de büyük ölçüde hizmet etmeliyiz diye düşünüyorum.

Tüzüğümüzde de yer aldığı üzere; Yeni Malatya sporu kalkındırmak, Dünya çapında başarılı saygın, lider istikrarlı, idari ve mali yapısı kuvvetli, alt yapısı güçlü, ilimizin spor eğitimine katkı sunmanın yanında ilimizdeki spor kültüründen yola çıkarak ahlaki ve sosyal değişime hizmet etmek için geliyoruz.

Sporda ilimizde son dönemde Dünya Boks Şampiyonu olan Hatice Akbaş’ı huzurlarınızda kutluyorum. İlimizde bu başarıların daha da artırılmasını sağlayacak çalışmalar yapmalıyız."ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 17.07.2022 12:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.