banner13

“Türkiye Kupasını almak istiyoruz”

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un devre arası transferi Umut Bulut, takıma en iyi katkıyı vermek için elinden geleni yapacağını söyledi.

ERTV Haber Merkezi
ERTV Haber Merkezi
09 Ocak 2020 Perşembe 16:06
“Türkiye Kupasını almak istiyoruz”

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un devre arası transferi Umut Bulut, takıma en iyi katkıyı vermek için elinden geleni yapacağını söyledi.

Misli TV’de Mutlu Ulusoy’a konuşan Bulut, hedefleri olan güzel bir camiaya geldiğini ifade ederek, ligi en güzel yerde tamamlamak, Ziraat Türkiye Kupası’nda ise final oynayıp, kupayı almak istediklerini söyledi.

Bulut, ‘Transferinde Sergen Yalçın’ın etkisi var mı?’ sorusuna, “Sergen hocanın olduğu yerde oynamak ayrı bir keyif veriyor” yanıtını verdi.

Tecrübeli golcü, Ulusoy’un ‘Ben çok katılmıyorum ama yaşla ilgili yorumlar var, sen nasıl değerlendiriyorsun?’ sorusuna ise “Bende taraftar ya da antrenör olsam yaş konusunu düşünebilirim ama dünyada bunun örnekleri var. Ben her sene fiziki istikrarını koruyan ve her sene 30 maç üzeri futbol oynayan bir futbolcuyum. Tabi kara kaşımıza, gözümüze bakıp almadılar. İstatistiğimize, kişiliğimize, karakterimize ve takıma vereceğimiz katkıya bakarak alıyorlar. İnşallah burada en iyi şekilde oynayacağım” şeklinde yanıt verdi.

Bulut, 2019-2020 sezonunun ilk yarısı ve şampiyonluk yarışıyla ilgili ise “Şampiyonlukta sürpriz çıkabilir ama ikinci yarı her zaman farklıdır. Olursa tabi ki Türkiye’de Bursaspor bunu başardı, diğer Anadolu takımları neden başarmasın?” değerlendirmesinde bulundu.

HABER: FERDİ DURDU/ YENİ MALATYA GAZETESİ- ERTV


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.